2777
2789

نمیتونم دکتر برم کلیه هامم درد میکنه ینی چمه میترسم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

باید بری دکتر عزیز

احیانا امروز دوش نگرفتید؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
باید بری دکتر عزیزاحیانا امروز دوش نگرفتید؟

امروزنه احساس فشارو درد دارم

من اون زهرای سال ۹۹نیستم میدونی چرا؟ +دیگه عشق و نمیفهم تو بی حسی مطلقم و فقط از تنهایی لذت میبرم راستی به این نتیجه رسیدم عشق همش چرنده در جریان باشیا رفیق منه خنثی زمانی عاشق بودم ولی الان اصلا درک نمیکنم هرگزها🖤🫂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروزنه احساس فشارو درد دارم

از بی آبی هم می‌تونه باشه

ولی بهتره برید دکتر 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
سوزش هم داریموقع ادرار؟ تکرر ادرار چی؟شاید عفونت داری که شدید شده

دآرم همشو باید چیکار کنم

عزیزم حس میکنی تو مثانه ات یا زیر شکمت اسید ریختن انگار بد میسوزه ؟دقیق دردت رو بگو تا راهنماییت کنم

دقیق انگار به مثانه و پایین فشاره همش حس فشار و ادرار دارم کلیه ام کمرم درد میکنه گاهی بعد ادرار سوزش دارم چند روز آب نخوردم اینجور شدم یه هقته پیشم بخاطر دندونم چنتا آموکسی خوردم

الان چیکار کنم درد دارم 

سلام عزیزم فکر کنم کلیه ات عفونت کرده باز نمیدونم

وای واقعا