2777
2789
عنوان

ایده صبحانه بدین و سالم باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 39 پست
😘😘😘😘

🤗🤗😚😚😚

فقط 17 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما عزیزم انشاالله همه مشکلاتتون حل بشه مرسی که منو لایق دونستی 😘

قربونت بشم دلم میخاد این حستو منم تجربه کنم :)) باید شیرین باشه 🥺🫂

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

اوتیمل چطوری درست میشه

جو دوسرپرک صبحانه با شیر و خرما و موز یا هرچی که دوست داشته باشی مخلوط میکنی میخوری

ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿

قربونت بشم دلم میخاد این حستو منم تجربه کنم :)) باید شیرین باشه 🥺🫂

عمیقا دلم میخواست این حس قشنگو برات توصیف کنم ولی .....

نمیشه هرچی سعی میکنم نمیشه حسش اصلا شبیه هیچ کدوم از حس هایی نبود ک تاحالا تجربه کرده بودم 

حتی از وصال یار هم قشنگ تره:)

فکر کن یه موجود خوشگل داره از تو رشد می‌کنه که حاصل عشق خودتو و اون کسیه ک سالها برا رسیدن بهش منتظر موندی🙂

امیدوارم همه تجربه کنن 🙂♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل خودمَم🤍فندوق کوشولوي مامان🥹تو دلیِ گشنگم🤰من و بابایی خیلی دوست داریم و بي صبرانه منتظر دیدن روی ماهتیم🫠تو این دنیای کوچیک و هفت میلیارد آدم ، یعنی تو باور میکنی؟ شمردی؟ اصلا کی شمرده؟ به جز سیاستمدار ها ، دیدی کسی آدم بشمره؟! باور نکن🥲.... باور کن همه‌ی دنیا فقط تویی و برخي دوستان🫂بقیه هم تکراری اند...💍 تو از گل و ماه  پري برای من زیباتری، تو تمام دلخوشي این دختری💍🫠من از نسل کوروش نام آورم🥰#نه_به_اعدام_سیاسی🥺
مطمئن باش صبح که بشه هیچکدوم از اینا رو نمیتونی بخوریپس هرچی هوس کردی همین الان بخور بگیر بخواب😁

راست میگیا

🤣😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمرا سر صبحی اشتها به خوردن داشته باشی

آخه خودم که دارم میمیرم از درد کمر 

دکتر گفت حتی ببخشید ولی دسشویی هم سعی کن تحمل کنی دیر به دیر بری

شوهرمم که خواب هفتاد پاذشاهو داره میبینه در نتیجه کسیو ندارم الان برام غذا بیاره🙂🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عمیقا دلم میخواست این حس قشنگو برات توصیف کنم ولی .....نمیشه هرچی سعی میکنم نمیشه حسش اصلا شبیه هیچ ...

🥺 گربم گرفت بابت این توصیف زیبات دعا کن منم تجربه کنم 😞

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼