2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چون سفید زیاد نیست

نمیدونم شاید

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

لک و جوش ربطی به رنگ پوست داره؟

نه نداره رنگ که ثابته 

منظورم این بود که رنگ سفید هم اگه باشه بابد شفاف باشه 

پوست خوب علاوه بر رنگ ،شادابیشم تاثیر داره

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
نه نداره رنگ که ثابته منظورم این بود که رنگ سفید هم اگه باشه بابد شفاف باشه پوست خوب علاوه بر رنگ ،ش ...

اول فکر کردم کاربر دختری که رو این چیزا حساسی 

نگو مرد بودی🗿

من میبینم آن شکفتن شادی را...🌻🕊️🌱🦋 همچون گل سرخی ،دست در دست خویش ،با گل بودن خویش شادمان باش               
سوال بود براممیگم رنگ روشن میپسندمحس میکنم بعضیا فکر میکن رنگ روشن یعنی خوشگلیو مثلا میگن توقعت بالا ...

نه لزوما این طور نیست 

مرسیپس میگم مهربون خوش اخلاق قانع باشه و محجبهاینا توقع بالاس؟

یعنی چی توقع بالاست !

واقعا عجیبید ، اینجا دنبال تایید هستید !  رک بگم اول خودتون رو اصلاح کنید ببینید تونایی تشکیل زندگی رو دارید و به جای گشتن تو سایت های زنانه برید تلاش کنید و بعد بشینید از توقعاتتون بگید !🙏