2777
2789
عنوان

افسردگی بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 30 پست
بعدخودتون چن قلومیگین جنسیتم خودتون تعیین میکنین؟؟

برا بچه اول تعیین جنسیت نمیکنن و برای بچه های بعد تو مراکز خصوصی باید بری ک تقریبا هزینه هاش 5 برابر دولتی هست 

نه عزیزم جنین ها فریز میکنن و بنابر تشخیص خود جنین شناس  تو بسته های قرار میگیرن 

ک بستگی داره چنتا تخمک داشته باشی مثلا 5 تا تخمک ازت بگیرن میشه ی 2 قلو وی سه قلو احتمالا ک دوبار میتونی انتقال بدی

منم باردار بودم منم افسردگی رو داشتم چون دست تنها بودمچون هیشکی اهمیت نمی‌داد به بارداریم حق هم میدم ...

نه میدونی شاید حرف شوهرش باعث این حالت شد افسردگی فقط منتظره یه حرف یایه حرکته تابیاد سراغت منم همین اتفاق افتاد بچمم دختربود الان جادنیانمیدمش ولی اونموقع همین حسوحالو داشتم اخه شوهرمو خونوادش پسردوس داشتن ولی الان میگم اگه روزی باردارشدم بازم دوس دارم دخترباشه تاهمدمه دخترم بشه ولی کلا تک فرزندیو انتخاب کردم توروخدا دعاکن باردارنباشم پریودشم 🥲

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باور کن فکرم به ای وی اف تعیین جنسیت هم رفت دلم میخواد نی نیم خوشبخت بشه دوست ندارم نگاه جنسیتی داشت ...

عزیزم شما هورمونات بهم ریخته 

خوب هر کسی همجنس خوذشو بیشتر دوس داره متلا من خودم دختر دوس داشتم قبلا شوهرم پسر 

الانم ک واقعا فرقی نداره برام هردونعمت خدان

نه میدونی شاید حرف شوهرش باعث این حالت شد افسردگی فقط منتظره یه حرف یایه حرکته تابیاد سراغت منم همین ...

شما خیلی خوب درک می کنید 

میشه بگید چی شد که از اون حال نجات پیدا کردین ؟ 

من انقدر ضعیف شدم با کوچیکترین حرف و رفتاری گریه می کنم 

از طرف همسرمم عشقی که میخوامو ندارم 

سر بچمم عذاب وجدان دارم ولی همینکه سالمه خداروشکر حتی ناراحتم که حال بدم بهش منتقل میشه

اینجورنگو ناخودآگاه آدم میشکنه افسردگی بارداری الکی نیس داغونت میکنه من کشیدم هرحرفی روت تاثیر میذار ...

هر چی خدا بخواد همون قشنگه و حتما خیری درش هست

آشنای یکی از اقواممون 

هشت سال بچه دار نمیشد 

مادرشوهرش بشششششدت طعنه و نیش و کنایه بارش می‌کنه مدام

تو نازایی،تو فلانی ،به خاطر فلان چیز خدا اولاد بهت نداده و..........................

این بنده خدا خیلی خیلی دلشکسته میشه 

میزنه و خدا خواسته باردار میشه و خودش نمیدونه

یکم میگذره و متوجه میشه می‌ره دکتر و سونو 

سه ماه تقریبا در شده 

بهش میگن باید سقط کنی 

بچه ت دست نداره 

جنسیت دختر  

این بیچاره هم که خیلی دلشکسته س از اطرافیان 

میگه هر چی هست باشه 

دست نداشته باشه 

اما به هر حال من بچه دار میشم و دیگه کسی نمیگه نازا 

این از طرف خداست و فقط به خاطر دست نداشتن من سقطش نمیکنم 

بقیه چیزاش که سالم....

دیگه همه بهش میگن سقط کن و نذار این بیاد تو دنیا 

اینم از ترس این حرفها نه دکتر می‌ره 

نه با کسی رفت و آمد می‌کنه 

تا نزدیک ۹ ماه 

همسر و خانواده ش بهش میگن لااقل برو دکتر بهت بگه تاریخ زایمانم کی هست ؟

بازم می‌ترسه بره و دکتر بگه نباید دنیا بیماریش...

به هر حال راضی میشه بره 

دکتر میگه باید سونو بدی که تاریخ زایمان بگم ‌

وقتی رفته بود سونو 

بهش میگه خبر داری اون داخل چه خبره؟

میگه ش آره بچه م دست نداره 

دکتر میگه ش خانم شما سه قلو بارداری 

یک دختر و دوتا پسر 

ماجرا رو که میگه 

دکتر میگه اون سونو احتمالا اون دوتا پسر اینطرف و آنطرف دختر بودن و سونوگراف فکر کرده کلا دست نداره 

و اشتباه تشخیص داده 

روی همین یک قل فقط دقت کرده 

خانمه گفته ش آره تا بهم گفته دوتا دست کلا نداره .و باید سقط کنی من پاشدم از ترس....

شما خیلی خوب درک می کنید میشه بگید چی شد که از اون حال نجات پیدا کردین ؟ من انقدر ضعیف شدم با کوچیکت ...

منم اون مدت زمان ک آمپول میزدم از نظر روانی داغون بودم فقط میگفتن خدایا برم تخمک کشی تموم شه 

اصلا دچار فروپاشی روانی شده بودم منتها انقد خسته بودم خوابم میومد ک افسردگی وقت جولان نداشت😅

می‌نشستم گریه میکردم چرا باید برم مطب دکتر چرا نمیتونم بخوابم 

نه میدونی شاید حرف شوهرش باعث این حالت شد افسردگی فقط منتظره یه حرف یایه حرکته تابیاد سراغت منم همین ...

دوستم باردار شد و شش ماهگی دقیق گفتنش دختر

اننننقدر گریه و زاری که من نمیخوامش و سقطش کنید 

تازه با دارو و درمان هم باردار شد چون همسرش مشکل داشت ...کلی سر مغزش کار کردن که سقطش نکنه .اونم تو ششششش مااااه

سر اینکه جنسیت دختر طوری بهم ریخت من پیگیرش نمیشدیم دیگه 

حالا نفسش به نفس همین دختر بنده

من بعد سونو با کلی ذوق و شوق لباس عروسکی دخترونه خریدم با پاپوش رفتم به خونوادم نشون دادم گفتم دختره 

بعد بابام تازه از خواب بیدار شد گفت شوخی نکن پسره دختر نیست 

وای انقد دلم شکست یهو زدم زیر گریه 

به جنسیت بچم گفت شوخی 

من گریه میکردم و دختر طفلکم تو شکمم می‌چرخید حرکت بچم و زود حس کردم 

تاپیک زدم یه سری آدم بی فهم شعور اومدن گفتن تو پسر میخواستی که حرف بابات بهت برخورد 

جنسیت برام مهم نبود ولی بابام برام مهم بود که وقتی گفتم دختره برام خوشحال نشد تبریک نگفت با مغز پوسیدش گفت شوخی میکنی 

منو شوهرم خداروشکر کلی سیسمونی برای دخترمون خریدیم 

تو فامیل ندیدم کسی برای بچش اینجوری خرج کنه که شوهر من کرده 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

من بعد سونو با کلی ذوق و شوق لباس عروسکی دخترونه خریدم با پاپوش رفتم به خونوادم نشون دادم گفتم دختره ...

ادم باید این حسو بفهمه تا درک کنه من قبل از این هم روحیه حساسی داشتم تو بارداری که خیلی بدتر شدم 

ادم باید این حسو بفهمه تا درک کنه من قبل از این هم روحیه حساسی داشتم تو بارداری که خیلی بدتر شدم

ناراحت نباش 

دخترتون به دنیا بیاد شوهرت از کنارش تکون نمیخوره اون حرفشم منظورش این بوده که از دوتا جنس هم میخواد 

شوهر من که کلا می‌گفت کاش دو قلو باشه هم دختر هم پسر 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

برا بچه اول تعیین جنسیت نمیکنن و برای بچه های بعد تو مراکز خصوصی باید بری ک تقریبا هزینه هاش 5 برابر ...

اهااممنون عزیزم بابت پاسخگوییت

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

شما خیلی خوب درک می کنید میشه بگید چی شد که از اون حال نجات پیدا کردین ؟ من انقدر ضعیف شدم با کوچیکت ...

من دیوونه شده بودم اخه بچه ناخواسته هم بود دیگه بدتر پنج شیش ماهگی خود بخود حالم برگشت مث قبل شدم ولی فقط خداخودش منونجات داد هیچی خوشحالم نمیکرد خداروشکر بچه آرومی بهم داد اذیتم نکرد بعددنیاومدنش...البته هنوز مشکلاتمم حل نشدالانم دردم اینه پریودنشدم میترسم باردارباشم واون روزا تکرارشه دوباره

هر چی خدا بخواد همون قشنگه و حتما خیری درش هستآشنای یکی از اقواممون هشت سال بچه دار نمیشد مادرشوهرش ...

وای چقد قشنگ خداروهزاران مرتبه شکر چه آدم صبوری خداهرجاهست بخودشو بچهاش سلامتی بده 

دوستم باردار شد و شش ماهگی دقیق گفتنش دختراننننقدر گریه و زاری که من نمیخوامش و سقطش کنید تازه با دا ...

دقیقا همینه بچه ناخوداگاه تودل پدرمادر جاباز میکنه اونم دختر من الان دخترم همه زندگیمه امید به زندگیمه 

دقیقا همینه بچه ناخوداگاه تودل پدرمادر جاباز میکنه اونم دختر من الان دخترم همه زندگیمه امید به زندگی ...

عزیزم 

خدا حفظش کنه 

زیر سایه پدر و مادر عاقبت بخیر ان شالله