2777
2789

سزارین که خیلی راحته از این ور میری از اون ور بچه به بغل میایی بیرون ...

خرما و چای عسل و شیره تو سبد خوراکیات حتما بذار ...

سردی جات نخور واسه نی نی و خودت خوب نیست

خودتو واسه چیزای کوچیک ناراحت نکن از لحظه لحظه ای که با نی نی کوچولویی نهایت استفاده ات رو ببر نی نیا زود از حالت نوزادی در میان اونوقت دلت تنگ میشه...

ازت خواهش میکنم لحظه زایمانت واسه من و حال دلم هم دعا کن🙏

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی نیست خیلی راحته ریلس باش پمپ درد بگیر کل سزارین برات راحتتر از همه چیز میگذره البته وزنتم اگه ب ...

پمپ دردگرفتم بیهوشمم میکنه متاسفانه وزنم بالاست ممنون ازراهنماییت و دل داریت 💕

سزارین که خیلی راحته از این ور میری از اون ور بچه به بغل میایی بیرون ...خرما و چای عسل و شیره تو سبد ...

ممنونم ازت انشاالله حال دلت گل بارون هرچی میخای خدابهت بده دلم گرم شدباحرفات

انشاالله که بسلامتی زایمان کنی واسه من که8سال پیش سزارین شدم عالی بود،خداقسمت کنه میخام دوباره یه فن ...

سلامت باشین گلم خدابچه هات وبرات حفظ کنه هرچی ازخدامیخای بهت بده

من انقداین مدت استرس کشیدم پوستم کلفت شده اشکالی نداره😁

اصلا استرس نداشته باش من پسرم الان ده سالشه انقدر دلم تنگ میشه واسه نوزادیاش🥲کپی بچه های کره ای بود موهای مشکی و بلند لخت لپای قرمز 🥲😍

خیلی زود میگذره و بچه ها بزرگ میشن 

الهی نی نی سالم و تپلی بیاد بغلت 😍🥰

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️