2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورمونفهیمیدی...پول میتونه خوشبختت کنه اماوقتی بیماربشی خدای نکرده سرطان یاهرچیزی بگیری تااون سره ...

ببین عزیزم نمیدونم کی از اول اینو مد کرد ولی اصلا ربط سلامتی به پول خیلی بی معنیه مثلا یکی نون نداره بخوره بگیم خدارو شکر معدت سالمه حالا غذا هم نخپردی مهم نیست

وا چه ربطی داره این مشکلاتو نمیگیم معمولی ادم ولی فقیرم‌داره و پیش میاد براش فقط فرقش با پولدار اینه ...

پس مشخصه هنوزادم ثروتمندی ندیدی کخ بخاطرسکته مغزیش گوشه بیمارستان افتاده پوشکش میکنن یاثروتمندیکه سرطان گرفت پوله دنیاروخرج کرد۶ماه اخرزندگیشوتوبیمارستاناگذروندازاخرم مرد..فک‌کردی بیماری یه سردرده که باخوش گذرونی ازسربگذرونیش😶

پس مشخصه هنوزادم ثروتمندی ندیدی کخ بخاطرسکته مغزیش گوشه بیمارستان افتاده پوشکش میکنن یاثروتمندیکه سر ...

نه فدات شم 

ثروتمند تر از دایی من وجود نداره حداقل ترین چیزی ک مامیدونیم اینه دوسوم منطقه پاسداران بنام ایشونه ولی شش ماه سر ناراحتی قلبی زمین گیر بعدم سکته بعد پوشک بعدم زخم بستر و بعدم تمام ، درصورتیکه بینهایت ادم خوبی بود و حقش نبود این وضعیت ، روزی چهارتا پرستار تروخشکش میکردن تمام امگانات بیمارستان داخل خونه بود بهترین دکترا با دستمزد میلیونی فقط برای ی ویزیت پنج دقیقه ایی میومدن خونش ولی مریض شد و با شرایط بدی مرد . درسته پول سلامتی و ارامش نمیاره ولی تو‌جامعه و شرایط الان به لطف اقایون اسایش و یه تعاریفی از ارامش میاره . پولی که به دهم ماه نرسیده تو جیبت شپش ملق نزنه ...

نه فدات شم ثروتمند تر از دایی من وجود نداره حداقل ترین چیزی ک مامیدونیم اینه دوسوم منطقه پاسداران بن ...

عزیزم اگرپست اولموبخونی میبینی نوشتم خوشبختی نمیاره اماقطعابدبختی میاره.معلومه که پول نداشته باشی شرایطت سخت میشه ازبی پولی افسردگی میگیری هزارتادردومرض دیگه منظورکلی من همون مصداق فامیلتون میشه که پول نتونست نجاتش بده توشرایط بدی مرده

خوب شما تا حالا روزی بوده از شدت فقر غذا نداشته باشی یا لباس یا پول یه دکتر ساده یا مادرت بگه چون پو ...

سخته میفهمم

ولی من در عرض دو روز متوجه شدم (اغراق نمیکنم واقعا در عرض 2 روز)  دو نفر از عزیزترین افراد خانوادم به سرطان بدخیم مبتلا شدن تو اون شرایط پول به درد چی میخوره. نمیدونی وقتی برای اولین بار دیدم موهاشو تراشیده چه حالی شدم

درسته فقر مطلق هم چیز خوبی نیست و خیلی سختی داره ولی اگر طرف درآمد نسبی داره و میشه به سختی زندگی رو چرخوند بیخود نباید حرص پول زیاد رو بزنه.