2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پول فقط رفاه میاره عزیزم وگرنه خوشبختی و آرامش و سلامتی به این چیزا نیست

موافقم حداقل برای بعضی مواردداریم توفامیل پولشون ازپاروبالامیره هرماه مسافرت خارجن بشدت پولدارن امازنوشوهربهم خیانت میکنن جنگ اعصاب دارن طلاق عاطفی گرفتن فقط بخاطربچهاهستن کنارهم یکی دیگم داشتیم تاالمانو امریکابرای درمان رفت امامتاسفانه نتونست درمان بشه بابیماری که نمیشه شوخی کرد

موافقم حداقل برای بعضی مواردداریم توفامیل پولشون ازپاروبالامیره هرماه مسافرت خارجن بشدت پولدارن اماز ...

همه پولدارا مشکل دار نیستن میخای خودتو اینجوریم قانع کنی بکن

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
موافقم حداقل برای بعضی مواردداریم توفامیل پولشون ازپاروبالامیره هرماه مسافرت خارجن بشدت پولدارن اماز ...

وا چه ربطی داره 

این مشکلاتو نمیگیم معمولی ادم ولی فقیرم‌داره و پیش میاد براش فقط فرقش با پولدار اینه که پولدار با مسافرت و‌ خرج و تفریح و‌ددر دودور این بدبختیارو هضم میکنه . فراموش.

من الان نه سلامتی دارم نه پول کدوم بدتره پولدار مریض یا بی پول مریض

منظورمونفهیمیدی...پول میتونه خوشبختت کنه اماوقتی بیماربشی خدای نکرده سرطان یاهرچیزی بگیری تااون سره دنیاهم برای درمان بری نمیشه که نمیشه درسته فقیراهم مریض میشن هستن ادماییکه بخاطربی پولی که نتونستن درمان بشن مردن کاری به اون ندارم..کلی گفتم که سلامتی مهمتره