2777
2789
عنوان

نامزدم سلامت روان نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست
سلامت باشین ممنونم😍♥️

یبار ناراحت بودم ازشوهرم پیش یکی دردودل کردم اونم درامد گفت نکنه اینطوره نکنه اونطوره خیلی بهم برخورد دست خودمو داغ کردم هیچوقت به کسی ناراحتیمو نگم ازخداشونه دوتا بار ادم کنن، همیشه پشتیبان شوهرمم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یبار ناراحت بودم ازشوهرم پیش یکی دردودل کردم اونم درامد گفت نکنه اینطوره نکنه اونطوره خیلی بهم برخور ...

واقعا لطف کردین دستتون درد نکنه ک بهم گفتین حق با شماست هرکسی خیرخواهمون نیس ک بخوایم باهاش دردودل کنیم بیشتر تنش ایجاد میکنن 

اجرتون با امام رضا😍♥️

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شماخودت داری میگی نامزدم میره توفکراینجورمیگه اونحورمیگه معلومه تنها چیزی میادتوذهن ادم میگیم وسواس داره، اله بله، خودت مقصری، منتظر نظرای زیادتریم بایدباشی، تجربه کن برازندگی واقعیتون، هرچیزی  راه حلی داره،صحبت کنین، نیاز بودمشاوری هست، بنظرم بحثو ادامه نده،،، ببین بعدا دوباره حرف زدراجبش باهاش صحبت کن 

شماخودت داری میگی نامزدم میره توفکراینجورمیگه اونحورمیگه معلومه تنها چیزی میادتوذهن ادم میگیم وسواس ...

چشم خیلی ممنون بابت راهنماییتون♥️

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40