2777
2789
عنوان

نامزدم سلامت روان نداره

214 بازدید | 23 پست

اونایی ک تاپیک قبلم اینو گفتید لطفا بیاید دلیلتونم بگید 

و ابنکه من باید چیکار کنم؟نگید کات لطفا ی راه حل بهتر بدین نمیتونم بعد ۷ ماه بزنم زیر همچی

در ضمن از اخلاقیاتشم هیچوقت اینجور نبوده ک بهم شک داشته باشه یا بخواد کنترلم کنه کاملا نرمال و عادیه ولی هر از گاهی اون حرفارو میزنه

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند سالشه؟به نظرم چیز خاصی نیس تو فاز عشق و عاشقی زیادی هس

۲۶ بخدا ترسوندن منو گریه ام گرفته

۳ سال قبل همو اتفاقی دیدیم فامیل شوهرخالمه

از همون ۳ سال قبل مدام از خالم آمار منو میگرفته تا اینکه امسال وارد رابطه شدیم بخدا دیگه ازش میترسم با حرفای نی نی سایتیا

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ب نظرم ازعشق واحساسات زیادیه.یه ترسی ک خیلیا تودوران نامزدی دارن ولی ب زبون نمیارن منتهاایشون ...

خداروشکر😔ممنونم مرسی بهم ارامش دادبن🥲♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۶ بخدا ترسوندن منو گریه ام گرفته۳ سال قبل همو اتفاقی دیدیم فامیل شوهرخالمهاز همون ۳ سال قبل مدام از ...

چرابترسی، دوست داره زیاد، خوشبخت شین، به هیچ چیزی فکرنکن اصلا ادامه نده به بحث قبلی، زندگیتو بکن عزبزم

چرابترسی، دوست داره زیاد، خوشبخت شین، به هیچ چیزی فکرنکن اصلا ادامه نده به بحث قبلی، زندگیتو بکن عزب ...

سلامت باشین ممنونم😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۲۶ بخدا ترسوندن منو گریه ام گرفته۳ سال قبل همو اتفاقی دیدیم فامیل شوهرخالمهاز همون ۳ سال قبل مدام از ...

نه عزیزم زیادی شمارو دوست داره اینارو میگه همسر منم گاهی میگه مثلا نری با یکی دیگه اینا منظوری ندارن و شکی هم در کار نیس مثلا میگه فکر میکنه ابراز عشق زیادش به شماست😂

ببین یه چیز بگم حتی توزندگی واقعی چه برسه اینحا مجازیه، ی تجربه بگم بهت، بخوای از بدی شوهرت بگی یابگی این رفتاروداره دردودل کنی مطمئن باش دیگرانم پیرو حرف خودت دوتا میزارن روش شوهرتو بدجلوه میدن طوری که پشیمونت میکنن ازدردودل وراه حل خواستن. 

ببین یه چیز بگم حتی توزندگی واقعی چه برسه اینحا مجازیه، ی تجربه بگم بهت، بخوای از بدی شوهرت بگی یابگ ...

وای راست میگین زیادی جو میدن بعضیا😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم زیادی شمارو دوست داره اینارو میگه همسر منم گاهی میگه مثلا نری با یکی دیگه اینا منظوری ندارن ...

عزیزممم خوشبخت شین😍♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40