2777
2789
عنوان

دوستا عزیزم من رواشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 32 پست
ببینیش بیشتر دلتنگ میشی همون نبینی بهتره...من انقد دلتنگش شدمم

بهم گفت نمیام دیدنت عذاب نکشی اونجا غرورم شکست خیلی غرورمم پیشش شکست قلبم کمتر شکست از رفتنش

امیدوارم وقتی دیدمش اون دلتنگ باشه و من بی حس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چی میشه که یه نفر از ازدواج بدش میاد؟

سلام وقتت بخیر ببخشید دیر جواب دادم

دلایل بی نهایت مختلفی داره!!

ولی بیشترینش ترس

ترس از دست دادن همسر،ترس همسر خوبی نبودن یا نداشتن،ترس محقق نشدن ارزوها از زندگی،ترس شکست 

شما دلیل بگو تا بگم چکار کنی!

رلم بهم با دوستم خیانت کردم ولی بازم گاوم دلتنگش میشم چرا؟؟چرا قلبم همکاری نمیکنه؟؟عصری رفتم دیدمش.. ...

خیانت توجیح نداره هیچوقت !نمتونم بگم خودتو کوچیک نکن چون دوسش داری!بهترین کار حذف شماره طرف و یه دیلیت حسابی!قطع رابطه با دوستت اون دوست تو نیس دوست دختر دوست پسرته):

کتاب بخون ک قانون روابط رو یاد بگیری 

سلام وقتت بخیر ببخشید دیر جواب دادمدلایل بی نهایت مختلفی داره!!ولی بیشترینش ترسترس از دست دادن همسر، ...

عاشق یه نفر شده بودم یک طرفه الان دیگه نه اونو میتونم فراموش کنم و نه از مردا خوشم میاد کلا ازشون بدم اومده حس منفی دارم بهشون

ی سوال...شوهر من بهم میگه اگه بخاطر بچع نبود طلاقت میدادم..بخاطر پول بابات تورو گرفتم..مییگه ژنای مر ...

شوهر شما مودی هستش از یه طرف یک طرف میخواد با سیاست رفتار کنه از یک طرق خود واقیشو میرزه بیرون ناراحت نباش برا پول بابا یا چیزی چون هرکی ازدواج میکنه دنبال چیزیه :زیبایی،پول ؛جایگاه اجتماعی.......

پس پس خودتو نگران نکن برا چیزی بیشتر ب خودت اهمیت بده باهاش درگیر نشو سر الفاظش از طرفی هم سعی کن از پول پدرت بهره چندانی نبره تا یاد بگیره رک و گستاخ نباشه .از طرفی هم بحثیو پیش نکش ک روش به روت باز بشه

چطور دوستی پایه باشم؟دوست داره که پایه ودیوونه باشه طرف کلاخودش خندون وخیلی شیطونه

سلام وقت بخیر دوست عزیز!

پایه بودن باید از خود ادم شروع بشه 

اول خودت اینو باید تو خودت تقویت کنی!راهشم خوشگذرونی تنهایی!!هنر لذت بردن با خودت 

خب خب اما مسله اصلی چرا؟شخصیتی ک ب تو غالب نیس میخوای ب خودت تحمیلش کنی یکی اروم قشنگه یکی شوخ مثل تاریکی و روشنایی ک مکمل همند ایا طرف مقابل حاضره بجنگه برا چیزای ک تو میخواهی!از نظر اخلاقیات

عاشق یه نفر شده بودم یک طرفه الان دیگه نه اونو میتونم فراموش کنم و نه از مردا خوشم میاد کلا ازشون بد ...

به ته عاشقیت فکر کن ک چی میشه اگه ته خوبی داره بیخیال باش اما اگه ته بدی داره اینکارو نکن بد منظورم چیع حالاااااااا!اینکه تو سرگردون و زده بشی از همه اگه یدفعه خوردن یه غدا دلتو میزنه دلیل نمیشه بد باشه دل تو زده غذای های دیگه هم میشه امتحان کرد😊😚

سلام وقتت بخیر ببخشید دیر جواب دادمدلایل بی نهایت مختلفی داره!!ولی بیشترینش ترسترس از دست دادن همسر، ...

سلام . نمیدونم خانوم هستید یا آقا .. ولی .. در کل حرفتو قبول دارم . و نیاز به یه مشاوره ازت دارم . ممنون میشم اگه درخواست دوستیمو قبول کنی که بتونم باهات درارتباط باشم . اگه قبول کردی یه پیام بده لطفا تا بگم .. 🙏🌹

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
سلام وقت بخیر دوست عزیز!پایه بودن باید از خود ادم شروع بشه اول خودت اینو باید تو خودت تقویت کنی!راهش ...

منم شیطون هستم گلم اما مثلا بعضی رفتارها باعث میشه حالم گرفته بشه..

چطور خودمو بکشم بیرون ازاین حالت؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

منم شیطون هستم گلم اما مثلا بعضی رفتارها باعث میشه حالم گرفته بشه..چطور خودمو بکشم بیرون ازاین حالت؟

عزیز دلم ببین دلیل حال بدیت چیه چ مشکلی مثلااا یه بیماری داری ک همش فکرتو درگیر میکنه حالتو خراب 

غمگینت میکنه بهترین کار میدونی چیع؟!!!

افرین پیداش کن تا حدودی حلش کن اگه نشد کنار بیا باهاش 

و اگه مثلا ۲۹ روز ماه اوکی و رو نروی ولی یک روز تو خودتی اصلا مشکلی نیس

منم شیطون هستم گلم اما مثلا بعضی رفتارها باعث میشه حالم گرفته بشه..چطور خودمو بکشم بیرون ازاین حالت؟

عزیز دلم ببین دلیل حال بدیت چیه چ مشکلی مثلااا یه بیماری داری ک همش فکرتو درگیر میکنه حالتو خراب