2777
2789
عنوان

فردا نوبت سونو ان تی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 23 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از شمام همچنین انشاالله پسره از شما از منم دختر

ان شاالله که سالم باشن

من خودم دوست دارم دختر باشه و دوتا دختر داشته باشم

ولی شوهرم میمیره برای پسر

روزی حداقل یبار سر این موضوع بحثمون میشه😆

انگار دست ما هست جنسیت بچه

پس با این حال بچه من دخترهفردا مشخص میشهالبته احتمالیهمونم خوبه

اصلا به ویار اعتماد نکن هرکسی یه جوریه خودم اصلا ویار رو قبول ندارم برای جنسیت. ولی هاله دور سینه رو قبول دارم برای پسر تیره میشه خودم اولش باور نمیکردم تا اینکه هاله دور سینه هام تیره شد با اینکه سره دخترم سفیدو صورتی مونده بود 

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا به ویار اعتماد نکن هرکسی یه جوریه خودم اصلا ویار رو قبول ندارم برای جنسیت. ولی هاله دور سینه رو ...

دقیقا برای منم سر دخترم تیره شده بود

همه میگفتن بچت پسره ولی دختر بود

نمیدونم والا

دقیقا برای منم سر دخترم تیره شده بودهمه میگفتن بچت پسره ولی دختر بودنمیدونم والا

پس به هیچی نمیشه اعتماد کرد ان شاالله سالم باشه جنسیت فقط برای خرید سیسمونی و انتخاب اسم مهمه بقیه اش مهم نیست

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس به هیچی نمیشه اعتماد کرد ان شاالله سالم باشه جنسیت فقط برای خرید سیسمونی و انتخاب اسم مهمه بقیه ا ...

ان شاالله اول سالم و سرحال باشه

خدا خودش صلاح میدونه ب کی دختر بده به کی نده