2777
2789
عنوان

مسخرم نکنیدا واقعا مشکلمه

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 33 پست

ه‍ندزفری براش بخرین

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چ بانمک 😄خانوم یااقاس

حق داری واقعا ...ادم وقت ریلکسی مدام ی اهنگ تکراری گوش میده اذیت میشه چ برسه درحال کارباشی ..شمایروز یه فلش ازاهنگایی ک خودت دوس داری پرکن باذوق وخنده ببر بزاربخونه بگو نوبتیم ک باشه نوبت منه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
اسپیکر ببر اهنگ جدید بزار برا خودت یا هندزفری بزار

بابا ما میخوایم یه ساعت اون کوفتی خاموش شه 

سر. درد میگیریم

اینم میگه آهنگ نباشه نمیتونم کار کنم

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
چ بانمک 😄خانوم یااقاسحق داری واقعا ...ادم وقت ریلکسی مدام ی اهنگ تکراری گوش میده اذیت میشه چ برسه د ...

مغز من الان : 

هایده : نفرین به هر چی عشقه می خوام عاشق نباشم🥴

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
بابا ما میخوایم یه ساعت اون کوفتی خاموش شه سر. درد میگیریماینم میگه آهنگ نباشه نمیتونم کار کنم

شماهم بگبد اهنگ باشه نمیتونم کار کنم 

یکی از کاربرا گفت هدفون بذاره حالا یا براش بخرید با بگید بخره بذاره گوشش

روسری اضافه ببر ببند سرت😐😂مرخصی بگیر بگو سرم درد دروغ نگو ی دونه اروم بزن ب سرت ک دروغ نشه منو ببر ...

تا به بلند گو وصل نشه که حال نمیده بهش 😐

انگار دجی دهه شصته دیدی

بابا ما میخوایم یه ساعت اون کوفتی خاموش شه سر. درد میگیریماینم میگه آهنگ نباشه نمیتونم کار کنم

اون ی نفر کپیه منه منم قفلی روی ابن آهنگا بدون آهنگم نمیتونم کار کنم 

ولی خب ایر پاد بگیر بذار تو گوشت هر آهنگی ک دوس داری گوش کن 

مغز من الان : هایده : نفرین به هر چی عشقه می خوام عاشق نباشم🥴

😄😄الهی بگردم 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
یعنی فقط شما اعتراض دارین؟بقیه چیزی نمیگن ؟

چرا

ولی احترام سن شو نگه میدارن 

بهش هم چند دفعه محترمانه گفتیم یا صدا کم کن یا قطع کن یکم گوش ها استراحت کنه

۵ دقیقه قطع میکنه باز دوباره 😐

بچه ها که میگن اسپیکر رو جمع کنیم

بهش با صراحت بگو که اینجا مکان عمومی و اذیت میشی همونطوری که خودش خواننده جدید دوست نداره توهم قدیمی ...

قدیمی دوست دارم 

میدونی 

محیط کاری شلوغه

با هم حرف میزنن 

مشتری میاد 

واقعا ادم سرسام میگیره با این همه آلودگی صوتی

رپ بزارید اعتراض کرد بگید بیه مام همینطور

آخ آخ

گفتم یاس دوست دارم 

یه ربع مخ همه رو خورد که این اهنگا چیه گوش میدین

اگر میتونید جمع کنید خب مدیر نداره اونجا؟

مدیرش کم میاد 

سرپرست کارگاه داریم که اونم طفلک بی مظلوم و ساکته