2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من نمیتونم بفممانگار برا منم قصدش همین بود...

من تک دخترم دو تا برادر دارم از بچگی تو جمع پسرا بودم به روحیاتشون آشنام 

پسرخالم ی موقعی از دوستیاش می اومد تعریف می‌کرد 

میگفت وقتی به ی دختر بگی دخترم قند تو دلش آب میشه و سریع دلشو بهت میبازه میگفت ما پسرا با الفاظ و کلمات بازی می کنیم دخترا هم راحت وا میدن

قرار نیس ک اهمیت نده باید اول طرفشو بشناسه دیگه وقتی دو طرف همو بشناسن و بدونن ک هردو ی خط فکری دارن ...

احسنت همینه اینجا دختر باید زرنگ باشه سریع بشناسه و سادگی نکنه طرف یه سلام خالی داده بود من میدونستم طرف قصد خاصی نداره چون اگر کاری داشته باشه مطرح میکنه بعدا دیدم همکار و میگه پیام اشتباهی دادم خب من از روی احترام جواب میدم چون بار اول که ایشون پیام داده و نمیشناختم طرف رو بعدش اینجوری از آب درمیاد گناه من دختر چیه 

وای مراقب باش آسیب می‌بینی اینجوری خودت باش در عین حال مقتدر و به راحتی دل نبند مخصوصا به پسر هفت خط

الانم دارم اسیب مببینم خیلی وضم خراب شده اونم تا فمید من دوسش دارم اصن ان نمیشه حرف بزنیم میگ سرم شلوغه

ولی من نمیتونم بفممانگار برا منم قصدش همین بود...

زرنگ باش بشو یکی مثل خودش اینجوریه که آسیب نمیبینی

یا بکش بیرون از این روابط اگه روحیه آسیب پذیری داری و با آدم درست و باگذشته پاک وارد رابطه شو نه هفت خط خان

تا سگ نشوی کوچه و بازار نگردی هرگز نشوی گرگ بیابان حقیقت

برای هر آدمی یک سنی اصلا خودتو ناراحت نکن به نظرم ارزش نداره حالا نمیدونم چقدر اذیت شدی شاد زندکی ک ...

ممنونم دوست خوبم از راهنماییتون حق با شماست واقعیت همینه ،اگه همه چیز رو اصول بود که می‌شد مدینه فاضله دیگه من همیشه به خودم اینجوری میگم