2777
2789
پسرا خیلی ترسناکن

از چه لحاظ🤔

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره متاسفانه ولی اتفاقی که افتاده باید خودت پیشرفت کنی بدونن که چنین چیزهایی روت تاثیر نداره

چقدر پیشرفت کنم شاغلم ارشد دارم سی و پنج ساله ام اما بی تجربه من تازه دارم تجربه میکنم این حقایق رو 

یعنی اگه اهمیت نده ساده نیست ؟چقدر چرت و بی منطق ولی واقعا فکر کنم همینطور فکر میکنن

قرار نیس ک اهمیت نده 

باید اول طرفشو بشناسه دیگه وقتی دو طرف همو بشناسن و بدونن ک هردو ی خط فکری دارن و هدفشون مشخصه اتفاقا اگه اهمیت ندن بده 

ولی وقتی دونفر باهم متفاوتن مثلا پسر برنامه کن و دختر ازدواجی خب تو این مسیر اهمیت دادن فاجعس اون پسر باید بره دنبال یکی شبیه خودش

همونطور که دخترا با یه نگاه 

یا چند تا پیام میفهمن طرفشون هوَلِ یا نه پسرا هم‌ میفهمن 

دیگه...

دیگران خانه خرابانِ رَهِ حرص و هوس                               ما خرابیم هنوز از غمِ ویرانی خود 🥀                                                                                                                  ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️

منم اولین بارمه ولی پشیمونم چون اولین بارمو خراب کرد🥲

باید از یک جایی شروع شه نمیتونی خودتو حبس کنی اینجوری به شناخت هم نمیرسی  ولی کلا برای شناختم دلیل نمیشه آدم دوست شه بشناسه میتونه از تجربه بقیه استفاده کنه

کاش میموند پیشم منم اینطوری میبودم ولی نخواست بمونه دلم تیکه تیکس💔🙂

قربون دل تیکه تیکه ت🥲❤️

منم یه شکست عاطفی خیلی وحشتناک رو پشت سر گذاشتم قشنگ سرش داااغون شدم هنوزم ک هنوزه اونجوری ک باید جای خودمو نگرفتم

ولی چه میشه کرد🙃🚶🏻‍♀️

چقدر پیشرفت کنم شاغلم ارشد دارم سی و پنج ساله ام اما بی تجربه من تازه دارم تجربه میکنم این حقایق رو

برای هر آدمی یک سنی  اصلا خودتو ناراحت نکن به نظرم ارزش نداره حالا نمیدونم چقدر اذیت شدی شاد زندکی کن تا بدونه بدون اونم زندکی شادی داری

منم اولین بارمه ولی پشیمونم چون اولین بارمو خراب کرد🥲

چقدر درکت میکنم

البته ما هیچ رابطه احساسی بینمون نبود یعنی قبل اینکه پیش بیاد خودم قطعش کردم ولی بازم تجربه تلخی بود برام

"چیزهایی هست که اگر تو نبینی، هیچکس نمی‌بیند. نادیده می‌مانَد و می‌میرد. می‌فهمی چه می‌گویم؟ اگر تو نفهمی که زیباست، هیچکس نمی‌فهمد."متصلست او.❤