2777
2789

من امسال تازه دانشجو شدم 

از هم اتاقیام خیلی بزرگترم و هم براخواب مشکل داریم مثلا گاهی ک زود میخوابم یهو یه نفر حرف میزنه یادوستاشون میان و بیدارم میکنن وتاچن ساعت خوابم نمیبره .

همم برا غذا مثلا اونا چیزایی میخورن ک من نمیخام ویابرعکس 

یا همش غذارو میسوزونن یا خمیر و ناپخت 

موندم چکارکنم 

امروز بهونه خوابو گرفتم ک برم یه خوابگاه دیگه 

اونام گفتن اره برو چون مانمیتونیم قول بدیم ک کسی نیاد اینجا حرف بزنه 

چن تاخوابگاه رفتم میگن مادیر میخوابیم.

نمیدونم چکارکنم خستم 

ازواکنششون میترسم ک بگم میخام غذامو باشما جداکنم  همین الانم ک گفتم براخواب پوز خنداشونو حس میکنم

یا میترسم پشیمون شم 

یا جو سنگینی ایجاد بشه 

خوابگاه همینه 

باید کنار بیای 

غذا رو جدا بخور اوکیه و بهشون بگو 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ده سال پیش عشقم این بود برم‌خوابگاه الان سی سالم شده میگم این چ ارزوی ک. سشری بود واقعا سخته ! خصوصا اگر درونگرا باشی .‌. نمیتونی با کسی حتی شده دونفر شریک شی خونه بگیری؟ شده پایین شهر ی قدیمی . یا خوابگاه خصوصی بری؟ شرایط مالیشو نداری؟

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

غذاتو عوض میکنی الکی بگو من ب فلان چیز حساسیت میدم و حالم بشددددت بد میشه بخورم ک بد نگات نکنن  خوابو هیچکارش نمبتونی کنی باید تطبیق بدی 

من ده سال پیش عشقم این بود برم‌خوابگاه الان سی سالم شده میگم این چ ارزوی ک. سشری بود واقعا سخته ! خص ...

اره سخته واقعا 

خوابگاهای دانشجووییرو خودت باید مدیریت کنی هیچ قانونی نداره 

شرایط مالیم شایداوکی شه ولی خانوادم نمیزارن و همم خودم میترسم شهر غریب خونه

اره سخته واقعا خوابگاهای دانشجووییرو خودت باید مدیریت کنی هیچ قانونی نداره شرایط مالیم شایداوکی شه و ...

اگر شرایط مالی بحثت نباشه باقیش هیچچچ ایرادی نداره برو ب خانوادت بگو تو خابگاه معتاد هست پسر میارن شبشه ای هست و اینا بترسونشون تا پول بدن ی خونه بگیری 

برا خونه م اپارتمان شلوغ بگیر و قفلشم عوض کن . دعا میکنم بتونی با یکی از همشهریای خودت ک خوب و خانمه ی جا دو نفری خونه بگیرید 

اگر شرایط مالی بحثت نباشه باقیش هیچچچ ایرادی نداره برو ب خانوادت بگو تو خابگاه معتاد هست پسر میارن ش ...

نه اخه خودمم میترسم خونه بگیرم.

خیلی خستم نمیدونم چرا اینقدر نگران واکنش هم اتاقیامم

نه اخه خودمم میترسم خونه بگیرم.خیلی خستم نمیدونم چرا اینقدر نگران واکنش هم اتاقیامم

من بت حق میدم بالاخره یجایید و آتو بگیرن هعی میخوان مسخره کنن .  بعد خواب خیلی مهم و خوبه