2777
2789
عنوان

باهوشا بیایید بگید از رفتار ایشون چه برداشتی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 28 پست
کی رفت ؟ الان حالت چطوره؟

خیلی بدم ۵ ساللللللل 

از بهمن پارسال گاهی پیام میده دوماهی یکماهی یه بار هنوز منتظرشم هیچ بدی هم در حقش نکردم گفت دیگه نمیخوامت دلم برای خودم میسوزه

برام دعا کنید یه پسرخوب و سالم بیاد تو زندگیم 🤍�
اون موقعذموقیتشو نداشتم ولی الان دارم

خب طرف مسخره نیست که

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون موقعذموقیتشو نداشتم ولی الان دارم

ملت مسخره تو نیستن هروقت نخواستی بی خبر ترکشون کنی هر وقت خواستی بری سراغشون

امیدوارم اون پسر عاقل باشه نیاد سراغ همچنین ادمی

کاربری دست 27 نفر میباشد    
ملت مسخره تو نیستن هروقت نخواستی بی خبر ترکشون کنی هر وقت خواستی بری سراغشونامیدوارم اون پسر عاقل با ...

چقدر دلم برا خودم سوخت 

من که نرفتم تو رابطه بعد اون 

واقعا شرایطشو نداشتم بهش خبر بدم 

کنکوری بودم گوشیمو به زور گرفتن ازم 

چطوری بهش خبر میدادم 😔

تو اب نمکم:)

توروخدا آب پاک بریز رو‌دستش برین بهش و بگو پیامت نده پنج سال زیاده واقعاً مثل سگ میدونه دوستش داری و هیچ جوره نمیری نرین تو وقت و زمان خودت برین به اون 

چقدر دلم برا خودم سوخت من که نرفتم تو رابطه بعد اون واقعا شرایطشو نداشتم بهش خبر بدم کنکوری بودم گوش ...

اولا اگه گوشی رو ازت گرفتن چجوری بلاکش کردی

دوما باید تو اولین فرصت میگفتی نه بعد سه سال

کاربری دست 27 نفر میباشد    
اولا اگه گوشی رو ازت گرفتن چجوری بلاکش کردیدوما باید تو اولین فرصت میگفتی نه بعد سه سال

ترسیدم پیامش بیاد بفهمن همه بخاطر همین بلاک کردم 

یعنی یهویی شد 

هنوز پشت کنکورم 😔

از کجا فهمیدی دوستم داره ؟ چکار کنم ؟

اینکه میگی دنبالت میگرده تو جمع... البته این دلیل نمیشه که بخاد باهات باشه دوباره..نمیدونم تو ذهنش چیه..

اگه خیلی دوسش داری تکلیف خودتو معلوم کن مستقیم بهش بگو اونموقع شرایطشو نداشتی... البته شاید فک کنه بخاطر کسی ولش کردی کس دیگه رو میخاستی

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

اینکه میگی دنبالت میگرده تو جمع... البته این دلیل نمیشه که بخاد باهات باشه دوباره..نمیدونم تو ذهنش چ ...

اخه شمارمم سیو کرده 

دعا کن کنکور قبول شم آخه طرف پزشکه 

حداقل با یه رویی برم سمتش دوباره