2777
2789
عنوان

جذاب

52 بازدید | 5 پست

دلم میخواد جذاب بشم نه اینکه قیافه و هیکل بدی داشته باشم نه اتفاقا از جفتش راضیم اما توی اینستا و اطراف ام زنایی رو میبینم که کلی به خودشون رسیدن و انگار خیلی متمایز هستند با بقیه راستش کلا اعتماد به نفسم ترکیده 

کی منو صدازد

از حدو مرزایی که دارین کوتاه نیاید کسی که واستون ارزش قائل باشه بهش احترام میزاره....(کاربر آقا نیستم)                                         حرفی..؟! سخنی...؟! پیامی..؟! جواب میدم          https://abzarek.ir/service-p/msg/1998656                     ‏          مترسک: من مغز ندارم، تو سرم پُر از پوشاله.دوروتی: اگه مغز نداری پس چجوری حرف میزنی؟ مترسک: نمیدونم ولی خیلی از آدم‌ها هم هستند که بدون مغز یه عالمه حرف میزنن.        

دلم میخواد مژه و ناخون بکارم هر ماه برم ترمیم ولی شنیدم جفتش آسیب میزنه میخوام برم موهامو رنگ کنم میترسم آسیب ببینن گاهی دوست دارم لنز بزارم ولی میترسم به چشمم آسیب بزنم بعضی وقتا دلم عمل بینی میخواد بازم میترسم 

کاش یه کم جسورتر بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینستا ک همش افکت و ف ی لتره صورتا شیش ضلعی مژه ها بااولین پلک پرواز گرجستان پلک دوم لندن

اینارو میدونم ولی بازم خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین قبلا خودمو الهه زیبایی میدیدم ولی الان احساس میکنم از همه پایین ترم

اینارو میدونم ولی بازم خیلی اعتماد به نفسم اومده پایین قبلا خودمو الهه زیبایی میدیدم ولی الان احساس ...

منم ی مدت همینجوری شدم ولی وقتی اونایی ک باعث پایین اومدن اعتماد ب نفسم شدن رو بدون میکاپ دیدم فهمیدم چقد خودم خوبم 

باید به خودت عشق بدی خودتو دوس داشته باشی 

تو نت همه چی مصنوعی شده