2777
2789
عنوان

بیاید ببینم کی تروما داره

105 بازدید | 10 پست

اینجوری بگم واستون : 

هیچوقت اون دانش‌آموز محبوب مدرسه نبودم 

هیچوقت تو هیچ اکیپی نبودم

هیچوقت دانش آموز محبوب بین معلماو... نبودم

هیچوقت مورد علاقه کسی نبودم

خیلی بده وقتی حرف بزنی و ببینی تو اون جمع هیچکس گوش نمیده و آروم حرفاتو قطع کنی و ساکت بشی و دیگه کسی مدرسه تو داشتی چیمیگفتی 

خیلی بده که اولویت اول هیچکس نباشی 

خیلی بده بخاطر ظاهرت مسخره بشی 

خیلی دردناکه توی جمع تحقیر بشی 

خیلی دردناکه وقتی که مدام ذوقت کور میشه 

خیلی دردناکه با وجود موارد بالا عشق یکطرفه رو تجربه کنی 

خیلی دردناکه وقتی خودت مرهم زخم بقیه باشی ولی هیچکس برات مرهم نباشه 

خیلی بده که بلد باشی چجوری بدون صدا گریه کنی ....چون نشونه از ...

خیلی بده که بلد باشی الکی بخندی و خوب جلوه کنی در صورتی که به فروپاشی روانی رسیدی 

خیلی دردناکه وقتی به اسم خیر و صلاح بال و پرت رو چیدن...

دیده نشدن دردناکه...همه چیزایی که گفتم زخمه ، زخم هایی که یا جاشون مونده یا پیشرفت کردن و بیشتر شدن و یا هنوز سر باز هستن..

من همیشه محبوب معلما  بودم  آنقدر دوسم داشتن  دوست نداشتم بیام خونه 

چون برعکس مدرسه و معلمام خونوادم اذیتم میکردن 

ترومای من  توخونوادمه    احساس پوچی میدن بهم 

دردام آنقدر زیاده که😭😭

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نصفش به خاطر اینکه همین خودت خودتو نمیبینی 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          

من تو مدرسه محبوب معلما بودم بچها هم دوستم داشتن دانشگاه درس خون نبودم ولی بازم اکیپ های دوستی خوبی داشتیم حس خوبی داشتم سرکار هم محبوب بودم ولی از درون داغونم چون خانوادم هیچ وقت نه دوستم داشتن نه منو میخواستن هزار تا کنایه و زخم زبون زدن. منی که تو مدرسه مامان بچها ارزوشون بود بچهاشون مثل من باشم تو خونه همش بی احترامی و فحش شنیدم . کاش همه یادمیگرفتن ناخواسته بچه دار نشن تا ما اینقدر عذاب نکشیم تاثیر خانواده خیلی زیاده خیلی 

من همیشه محبوب معلما بودم آنقدر دوسم داشتن دوست نداشتم بیام خونه چون برعکس مدرسه و معلمام خونوادم ...

خونواده وقتی با آدم خوب نباشه اثر همه ی موفقیت ها از بین نمیره آدم هیچ وقت ته دلش شاد نیست 

خونواده وقتی با آدم خوب نباشه اثر همه ی موفقیت ها از بین نمیره آدم هیچ وقت ته دلش شاد نیست

اوهوم  واقعا   خونواده خیلی مهمه😢😢😢😢

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
خودمو ندیدم ، ولی خدا رو چرا ، ائمه رو چرا واسه همین تا الان وایسادم 🙂💓

وقتی دیدی به خودت توجه کن !

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ