2777
2789
عنوان

این فیلم‌کیمیا چقد ادمو دق میدههه

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 45 پست
اخرش ایران میمونه یا میره؟

میمونه دیگه فکر کنم بخواد هم نمیتونه چون آرش سرش ضربه میخوره ، مشفق هم میمیره ...

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

ولی تنها مشکلش فک کنن این بود که مشروب خور بودولی ارش هم خوب بودپیمان الان ک پیر شده خوب شدههه

کلا آرش خیلی براش خوب بود و بارها بهش گفت ک کیمیا دست از گذشته ما بردار اما اون انقد فضول بود ک همه چیو خراب کرد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میمونه دیگه فکر کنم بخواد هم نمیتونه چون آرش سرش ضربه میخوره ، مشفق هم میمیره ...

نه بابا

چرا سدش ضربه‌میخوره

اخرس میمیره؟؟؟

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

کلا آرش خیلی براش خوب بود و بارها بهش گفت ک کیمیا دست از گذشته ما بردار اما اون انقد فضول بود ک همه ...

اخه ارش هم عوضی بود خدایی

فک کنن طرف لباسا نامرد قبلشو بده زنش بپوشه

منم بودم عذاااب میکشدممم 

خیلی کارا میکرد ک هنش بخاطر عقدش بود

همیشه فکر میکردم فقیرم تا اینکه با فرایدی دیدم حتی تو تخفیف ۸۵ درصد هم توانایی خرید ندارم😂😂

اخه ارش هم عوضی بود خداییفک کنن طرف لباسا نامرد قبلشو بده زنش بپوشهمنم بودم عذاااب میکشدممم خیلی کار ...

ب هرحال آرش دنبال ی زندگی آروم بود بعدش اما کیمیا فقط کارآگاه بازی در مورد احمق

نه باباچرا سدش ضربه‌میخورهاخرس میمیره؟؟؟

نمیدونم ولی فلج میشه و حرف نمیزنه ، درگیری شد بین مشفق و آرش ، ارش سرش خورد به گوشه میز 

من اینو کلاس چهارم دیدم 

آقایان درخواست دوستی ندید ، اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

نمیدونم ولی فلج میشه و حرف نمیزنه ، درگیری شد بین مشفق و آرش ، ارش سرش خورد به گوشه میز من اینو کلاس ...

عااا

من‌یادم‌نیس اصلااا

عااامن‌یادم‌نیس اصلااا

آره منم اصلا نگاه نمیکنم 

حالم از کیمیا( خود شخصیت ) متنفرممم بدبخت آرش که با این زندگی کرد آخرم کیمیا ولش کرد لیاقتشو نداش

ارش هم مقصر بود

اوت بدبخت میخواست زندگی شو کنه گذشتش ولش نمیکرد اون بابای عوضیش نذاشت زندگی کنه خودش خوب بود بنظرم

یزره عقده ایی باز اومده بود

رفتار درست نداشت گاهی

واقعا عقده ایی بازی درمیاورد

ولی خب مقصر بیشتر باباش بود

یزره عقده ایی باز اومده بودرفتار درست نداشت گاهیواقعا عقده ایی بازی درمیاوردولی خب مقصر بیشتر باباش ...

شاید یه ذرههه مقصر بود ولی کیمیا خیلی عوضی بود خیلی منفوره واسه من

فَانَّ حِزبَ الله هُمُ الغالِبون

شاید یه ذرههه مقصر بود ولی کیمیا خیلی عوضی بود خیلی منفوره واسه من

من میگم مقصر اصلی بابای ارش بود و خود ارش هم صادقانه جلو نیومد

بچه خوبی بود

ولی یزره عوضی بود ک ارث پدرش بود

من میگم مقصر اصلی بابای ارش بود و خود ارش هم صادقانه جلو نیومدبچه خوبی بودولی یزره عوضی بود ک ارث پد ...

بالاخره یکم ژن باباش توش بود و طبیعیه میتونست عین باباش عوضی شه ولی نشد حتی باهاش قطع رابطه کرد

فَانَّ حِزبَ الله هُمُ الغالِبون