2777
2789

اوضاع مالی نامزد من یکم خوب نیس منم عاشقشم وگرنه گزینه بهتر زیاد داشتم خلاصه که یبار بهم گفت منو خواهرزادم(خواهرزادش همسنه خودشه)باهم عروسیمونو میگیریم حالا از اون حرفش گذشته ولی من از این حرفش به این نتیجه رسیدم که همچین چیزی توذهنش میگذره برا صرفه جویی،الان یه داداش کوچکتر داره که خیلی مشکوک میزنن نامزد من هرکاری کنه اونم سریع انجام میده نامزد من سربازی رفت اینم سریعععع رفت ثبتنام کرد و همزمان رفتن سربازی،نامزد من خونه خرید اینم همزمان باهاش خرید،بعدهرچی برا خونش میخره داداششم همزمان میگیره کلا دوتا دوتا ازهمه چی میگیرین اینا خیلی مشکوکن نکنه بعدا برا دوتاشون بخوان همزمان یه عروسی بگیرن 

شما اینطور حس نمیکنید؟؟

من زیادی تو ذهنم بزرگش کردم؟؟اخه برام عجیبه مخصوصا اینکه دوتا باهم سربازی رفتن،حالا نامزد من مجبور شد بره ک زودتر بیادمنو بگیره و یه سری دلایل داشت،داداشش چرا همزمان رفت حاضربود مامانش تنها خونه بمونه ولی سربازیشو بره

عاشقشم ولی گزینه بهتر زیاد داشتم ….

هیچ وقت این حرف رو به یه مرد نگین هیچ وقت چون غرورش و قلبش تا اخر ازدواج و پیریش با شما بدجور میشکنه …

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اینو میدونم چرا انقد حساسین به این جمله؟

شما حساس نیستین اگه شوهرتون اینو در مورد خودتون بگه ؟ وقتی کسی رو دوس داریم از ته قلب اون ادم خاص دنیامونه . گور بابای گزینه های دیکه که بهترن و هیج وقت بهش فکر نکنیم . چه زنش چه مردش

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دوس دارم توعروسیم همه توجها به من باشه نه اینکه عروس دیگ ایم درکار باشه حس بدی میگیرم شما چه حسی ...

شرمنده اهل جلب توجه نیستم والا ملت میان عروسی خودشون برقصن بخدا کسی غیر خانوادتون بهتون توجه نمیکنن

حق دارین

دوست دخترم تو رابطه‌اخرم این حرفو بهم زد با اینکه دو سال از رفتنش و خیانتش بهم میکذره ولی هنوز قلبم تیر میکشه چون انتظار چنین حرفی رو ازش نداستم

شرمنده اهل جلب توجه نیستم والا ملت میان عروسی خودشون برقصن بخدا کسی غیر خانوادتون بهتون توجه نمیکنن

توعروسیای ما اینطور نیس همه توجها به عروسه و تا مدت کوتاهی بعداز عروسی هم همینطور همیشه توذهنم اون شب رو خاص تصور میکردم حتی اینکه بخاطر شرایط مالی نامزدم گفت بریم ماه عسل من قبول نکردم بعد الان یه عروسی بگیرم که اینطورباشه؟ بلاخره توکل عمر یکبار اتفاق میفته نمیخوام از تصمیم پیشمون شم