2777
2789
عنوان

خانوما بیاین یه لحظه

31 بازدید | 8 پست

داره میشه حدود دوسال که از نامزد سابقم جدا شدم 

حالا من یه مدتیه با یه آقایی آشنا شدم که تقریبا ۶ سال اختلاف سنی داریم، از همه نظر اوکیه

راجع به نامزد سابقم خبر داره ، گفت با این موضوع مشکلی نداره

(البته خودش هم قبلا یه نامزد داشته)

حالا قراره با اطلاع خانواده هامون یه مدت باهم اشنا بشیم بعد هم یه عقد ساده بگیریم و نامزدی...

فردا قراره همدیگه رو ببینیم و راجع به نامزدی و اینا باهم صحبت کنیم 

اما مشکل اینجاست من هنوز حس می کنم نامزد سابقم به زودی بر میگرده و خب حقیقتا هنوز هم دوسش دارم

با مامان بابام صحبت کردم از این حسم

میگن که نباید کسی رو بازبچه خودم کنم یا از کسی به عنوان ابزار فراموشی استفاده کنم، اول باید از حسم مطمئن بشم بعد تصمیم بگیرم با این وجود شدیدا سردرگمم

شما بودید چیکار میکردید؟

نامزد صابقت برفرض برگرده کسی که یکبار ترکت کرده قابل اعتماده ؟یا میشه بهش تکیه کرد ؟ سعی کن اونو از ...

اخه مشکل اینجاست که اون منو ترک نکرد 

من بودم که ازش خواستم جدا شیم کلی با خونواده ی من صحبت کرد که جلومو بگیرن 

اما من نخواستم که کنار هم باشیم

بیشترین اسیب هم من دیدم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون حال روحیم خوب نبود داشتم بهش اسیب میزدم

نمیدونم چی بگم ولی اگه دوست مشترک دارید اونو واسطه قرار بده ببین قصد داره برگرده یا عشق و علاقه گذشته رو نسبت بهت داره یا نه بلاخره دوسال گذشته ممکنه کسی تو زندگیش باشه ولی خودتو از این بلاتکلیفی در بیار 

نمیدونم چی بگم ولی اگه دوست مشترک دارید اونو واسطه قرار بده ببین قصد داره برگرده یا عشق و علاقه گذشت ...

همه دوستامون مشترکن

میگن فراموشم کرده  همونطور که به اون گفتن من فراموشش کردم، اما من میدونم اون نمیتونه فراموشم کنه...