2777
2789
عنوان

مگه نمیگن انتخاب عاقلانه زندگی عاشقانه

| مشاهده متن کامل بحث + 93 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا اختلاف فرهنگ که منجر به عدم دوست داشتن بشه یعنی انتخاب درست نبوده ؟؟

فرهنگ چیزیه که باید قبل از ازدواج بهش توجه بشه و اگه دوطرف قبل از ازدواج این اختلاف فرهنگ رو دیدن ولی بازم باهم ازدواج کردن بله انتخاب درست نبوده

چون فرهنگ خیلی مهمه، مثلا کسی که توی یک خوانواده  مذهبی بزرگ شده نمیتونه توی خوانواده‌ای باشه که همه آزادن

حالا فرهنگای قومیتی رو ندید میگیریم

بعضا همچین فکری میکنن که خب باشه بعدا میتونم طرفو جوری که دلم میخواد درستش کنم، درحالی که نمیشه واقعا فرهنگ یه نفرو باب میل خودمون درست کنیم 

اصلا طرف مقابل مثل فرهنگ ما بشه، خوانواده‌ش نمیشن و این همش جنگه

🗝
میگم واقعا سخته شناخت آدما میل به ازدواج خیلی کم شده

من تو این چند سال بارها شکستم و امشب دوباره شکستم .

اگه میذاشتن درس بخونم چرا زن میشدم.

من اعتراف میکنم بد ۶ سال فعمیدم اشتباه کردم انتخابم اشنباه بوده .

بدتر از اون امشبم فهمیدم اصلا نشناخته بودمش

من تو این چند سال بارها شکستم و امشب دوباره شکستم .اگه میذاشتن درس بخونم چرا زن میشدم.من اعتراف میکن ...

بازم تلاش کنید برای رابطتتون اخه میگن تضمینی نیست آدما مثل اول باشن متوجه این موضوع هم نمیشم 

بازم تلاش کنید برای رابطتتون اخه میگن تضمینی نیست آدما مثل اول باشن متوجه این موضوع هم نمیشم

هیچ چیز از،هیچ کس بعید نیس اینو‌شوهرم ب من به روایت تصویر چندین بار نشون داد

هیچ چیز از،هیچ کس بعید نیس اینو‌شوهرم ب من به روایت تصویر چندین بار نشون داد

میفهمم سخته درست میگید آدما واقعا به دنبال چی هستن تو زندگی ؟در کل آدمای ناشکری هستیم تا یه کم به خوشی میرسیم بنای ناسازگاری میذاریم ،امیدوارم همیشه خوب و سلامت و شاد باشی دوست عزیز نگران نباش خدا هست 😘❤️