2777
2789

چطور بعضی ها بعد ازدواج احساسشون اون چیزی نبوده که مثلا آرزوش داشتن ؟ و اینکه عاقلانه و عاشقانه باشه انتخاب واقعا سخته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج عاقلانه قطعا بعد ها درش پر از عشق هست . اینو بهت قول میدم 

اونی که اینطوری نبوده پس عاقلانه درست نکرده یا خودش آدم عاقلی نبوده 

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

کسایی که بعد ازدواج احساسشون کم میشه از اول احساسی تصمیم گرفتن، اگر اخلاق بدی از طرف دیدن گفتن درست میشه و فقط گفتن عشق مهمه

ولی درواقع برای یه ازدواج موفق باید ادم کل منطقش رو بیاره وسط 

🗝

بنظرم با عقلت عاشق بشی برای همیشع موندکاره. 

بقول گفتی عشق عاقلانه.. 

همه چی برمیگرده به اینکه چشمت مپقع انتخاب کور نشه، اگاهانه تصمیم بگیری، طرفت رو خوب بشناسی. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

ازدواج عاقلانه قطعا بعد ها درش پر از عشق هست . اینو بهت قول میدم اونی که اینطوری نبوده پس عاقلانه در ...

همکارم میگه انتخابم صرفا عاقلانه بود اما الان دوست داشتنی نیست با اینکه بچه داره بهم میگه با کسی که دوسش داری ازدواج کن واقعا متوجه نمیشم

همکارم میگه انتخابم صرفا عاقلانه بود اما الان دوست داشتنی نیست با اینکه بچه داره بهم میگه با کسی که ...

عزیزم اگر دوست داشتنی نیست یعنی معیار هاشو نداشته 

انتخاب عاقلانه اسمش روشه

اگر کمکی کردم بهتون در هر زمینه نیازی به تشکر نیست فقط دعا کنید برای عاقبت بخیری من 🥰✨

بنظرم شیرین ترین تحربه انسانی عشق و عاشقیه 

ولی یه نکته هست عشق تضمین خوشبختی نیست 

نگاه خیلی منطقی و عاقلانه به ازدواج هم فرصت دلدادگی رو از آدم میگیره 

نظرم اینکه اگر قرار تصمیم عاقلانه بگیری حتما سعی کنید کسی رو انتخاب کنید که کمی هم به خل وضعی های ذاتی خودتون هم شبیه باشه و علایق مشترک هم داشته باشید وگرنه زندگی خیلی بی روح میشه

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
کسایی که بعد ازدواج احساسشون کم میشه از اول احساسی تصمیم گرفتن، اگر اخلاق بدی از طرف دیدن گفتن درست ...

مثلا اختلاف فرهنگ که منجر به عدم دوست داشتن بشه یعنی انتخاب درست نبوده ؟؟

همکارم میگه انتخابم صرفا عاقلانه بود اما الان دوست داشتنی نیست با اینکه بچه داره بهم میگه با کسی که ...

ببین بتید هم احساس دخیل باشه هم عقل! 

جفتش باهم هم ۷۰ درصد معیارامو داشته باشه هم به دلم بشینه، این درسته. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

بنظرم شیرین ترین تحربه انسانی عشق و عاشقیه ولی یه نکته هست عشق تضمین خوشبختی نیست نگاه خیلی منطقی و ...

واقعا سخته آنقدر ریز بینی من که وسواس شدم خط قرمزام زیادن اصلا کسی سمتم نمیاد البته طبق عرف و شرع هستن همگی