2777
2789
عنوان

لطفا بیایییییین خیلی واجبه

78 بازدید | 11 پست

دیشب تولد اکسم بود ک بخاطر اینک بهش گیر میدادم و وابسته ش بودم توی دعوای شدید باهام کات کرد

نوزده روزه حرف نزدیم دیشب تولدش بود 

فهمیدم نصف شب پیجمو انبلاک کرد بازم بلاک کرد

بنظرتون چرا؟!

منتظر بوده تبریک بگی

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید چطور میشه متوجه شد چه لحظه ای انبلاک و بلاک کرده

پروفایل ایناش مشخص میشه فک کنم

کاربری اولم به دلیل شناسایی تعلیق شد 🖤 نام کاربریم هرکی جوجو ممدو بشناسه تو اینستا میدونه یعنی چی😁😂این روزا خیلی اوضاعم داغونه زندگیم بهم ریخته حال و احوالم چندان تعریفی نداره میشه واسه حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستین 🥀
خب اون م کات کرده و گفته محاله برگردم دیگ چ تبریکی؟چ انتظاری؟؟

پرروئه دیگه عزیزم پررو محلش نده خوب کردی جوابشو ندادی اون کات کرده دو قورت نیمشم باقیه

پرروئه دیگه عزیزم پررو محلش نده خوب کردی جوابشو ندادی اون کات کرده دو قورت نیمشم باقیه

وای ارههههههه فک کرده حالا میرم میگم عشقممممم تولدت مبارک بیا برگردیم

خیلی اصرار کردم برگرده دیک دیدم فایده نداره نوزده روز پیش ولش کردم و منم بلاکش کردم

وای ارههههههه فک کرده حالا میرم میگم عشقممممم تولدت مبارک بیا برگردیمخیلی اصرار کردم برگرده دیک دیدم ...

والا بخدا آدم پررو هیچ جوره درست نمیشع از من گفتن یه ثانیه آرامش زندگیتو با صدتا مثه این ادما عوض نکن فک کرده کیه خودم سرم اومده خوب میفهممت ولش کن محلش نده اصلا