2777
2789
عنوان

آب و هوای شهرتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 66 پست
آخه ما امکانات گرمایشی نداریم آب گرم فقط حموم هست دستشویی وآشپزخونه وسرحوض آب سرد هست نه گاز داریم ن ...

خدا صبر و تحملتون بده

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
پکیج داریمولی طبقه آخریم خونه از سه طرف بازه دیوارا سرده

پکیج همه خونه رو مثل حمام گرم و نرم میکنه

گرمایش از کف که نگم یه تاپ شلوارک بپوشی تو خونه هم سردت نمیشه اما من باید بافت بپوشم.

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم همین طوراون یه تیکه خونه سرد و بقیه جاها مثل بخچاله اما پکیج همه خونه رو مثل حمام گرم و نرم میک ...

والا ماهم پکیج نداریم انگار تو سیبری هستیم😂من با جوراب پشمی نشستم🥲

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
پکیج همه خونه رو مثل حمام گرم و نرم میکنهگرمایش از کف که نگم یه تاپ شلوارک بپوشی تو خونه هم سردت نمی ...

ما قدیمی سازه گرمایش از کف نداره

پرسید زندگی چند قسمته؟ گفتم:سه قسمتکودکی وپیری ، پرسید پس جوانی چی؟گفتم : فدای حسین (ع)🥀آقاجان...نامه های منم میخونی؟به خدا با خط کوفی نیست🥀آقاجان ...چیزی تا محرم نموندهمیشه کربلای مارو امضا کنی؟؟؟
ما رادیاتور داریم امسال اصلا گرم نمیکنهپارسال از گرما پنجره باز میذاشتیم امسال تا اخر بازش کردیم، پن ...

خراب شده؟

ما که بخاری داریم بقیه جاهای خونه مثل بخچاله 

اما پکیج همه خونه رو مثل حمام گرم و نرم میکنه

گرمایش از کف که نگم ی تاپ شلوارک بپوشی تو خونه هم سردت نمیشه اما من با بافت بپوشم.

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

…هر آدمیزادی، یک «رفته‌ای» دارد                                    که هنوز به رفتنش عادت نکرده . .🖤                                     دلم برات لک زده.. آروم بخواب 🖤                                        هیچ لذتی بالاتر از دوباره مادر شدن نیست...                              برای تو دلیم دعا کنید 😍💖🥰(هنوز نمیدونم جنسیتش چیه)

خدا صبر و تحملتون بده

ممنون عزیزم فردا هواگرم میشه کارامو میکنم

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

نمیدونم عزیزم فقط حدس زدم

ما چندشب پیش تا منفی ۸ هم رفتیم😂واقعا سرد بود هرچی میپوشیدیم انگار ن انگار

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
قروه ی کردستان. ۴۵ دقیقه میشه🤭اره برف بیاد سرماش کمتر میشه ولی فعلا دهنمون سرویسه😂

اینقدر من شهرای غربی رو دوست دارم 

مشهد تابستوناش جهنمه

دلم میخواد بیام غرب کشور زندگی کنم

قروه ی کردستان. ۴۵ دقیقه میشه🤭اره برف بیاد سرماش کمتر میشه ولی فعلا دهنمون سرویسه😂

ای جانم....صمیمی ترین رفیق من قروه ایه😍اتفاقا دیشب پیشش بودم

ما چندشب پیش تا منفی ۸ هم رفتیم😂واقعا سرد بود هرچی میپوشیدیم انگار ن انگار

باورت میشه من تا دو شب قبل کولر روشن کردم الان دوتا پتو روم انداختم 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

باورت میشه من تا دو شب قبل کولر روشن کردم الان دوتا پتو روم انداختم

وای واقعا؟؟؟؟کدوم شهرین؟