2777
2789
عنوان

آب و هوای شهرتون چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 66 پست
ما چندشب پیش تا منفی ۸ هم رفتیم😂واقعا سرد بود هرچی میپوشیدیم انگار ن انگار

یک نسیم خنک وزید بعدش یهو سرد شد ولی من احتمال میدادم از جمعه که سرد بشه سمت ما

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

اینقدر من شهرای غربی رو دوست دارم مشهد تابستوناش جهنمهدلم میخواد بیام غرب کشور زندگی کنم

همه فصلا هواش خوبه فقط زمستون قندیل میبندیم😶 البته یکی دو ماه اینطوره بعدش که برف میاد هم هواش خوب میشه هم شهرا خوشگل میشن🥹

اره مشهد تابستونا گرمه خدایی😣

🤍.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای واقعا؟؟؟؟کدوم شهرین؟

ایرانشهر بلوچستان یک شهر گرمی هست بقیه شهرهای بلوچستان فرق دارن با ایرانشهر 

برخلاف بقیه که میگن نی نی سایت سم واینستاگرام اتلاف وقت هست به نظرم نی نی سایت واینستاگرام یک دانشگاه بزرگ هست که میتونی درمورد زندگی خیلی چیزها ازشون یاد بگیرین 😍 

ایرانشهر بلوچستان یک شهر گرمی هست بقیه شهرهای بلوچستان فرق دارن با ایرانشهر

عزیزممممم🥹

اره اونجاها فکر کنم نسبت به غرب خیلی گرمتر باشه

میشه برای حل شدن مشکلم یه صلوات بفرستید؟اگر فرستادی لایک کن تامنم برات بفرستم دوست خوب من 
عزیزممممم🥹اره اونجاها فکر کنم نسبت به غرب خیلی گرمتر باشه

آره خیلی ولی خشکسالی هست دیگه دامداری وکشاورزی اینا نمیشه کرد