2777
2789
عنوان

برای اولین بار ژله رولی درست کردم😋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 102 پست

کسی هست عکس عروسمو بزارم؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجا ده گیگ صب گاهی بسته شبانه بخر نامحدود ۱تا ۱۱صبح قیمتشم با مالیات ۲۸_۹تومن میشه

پیشنهاد خوبیه مرسی 

تو ایرانسل من هست یا همراه اول؟؟

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
ی دردایی رو گاهی کسی ک حتی شبو روز با ما زندگی می‌کنه رو هم خبر نداره نه والا بلاگری هم نیستم من فقط ...

درسته

نمی گم بلاگری میگم اونجوری هستیم هشکی نمی دونه اونی که پشت گوشیه تو دلش چیا میگذره

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
درستهنمی گم بلاگری میگم اونجوری هستیم هشکی نمی دونه اونی که پشت گوشیه تو دلش چیا میگذره

اوهوم

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
پیشنهاد خوبیه مرسی تو ایرانسل من هست یا همراه اول؟؟

همراه اول من خودم همیشه میگیرم خیلی ب صرفه اس چون مصرفم زیاده...خواهش میکنم عزیزم همراه من داره اگه نداشت با ستاره هزار مربع بگیر

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
همراه اول من خودم همیشه میگیرم خیلی ب صرفه اس چون مصرفم زیاده...خواهش میکنم عزیزم همراه من داره اگه ...

مرسی گفتی ولی قطعا ب فنا میرم 

جدیدا حس میکنم خیلی خیلی بی حوصله شدم پیامای بلندپ نمیتونم بخونم یا فیلمای بلندپ نمیتونم ببینم سریع رد میکنم کداز عوارض اینستاس متاسفانه 

مرسی گفتی ولی قطعا ب فنا میرم جدیدا حس میکنم خیلی خیلی بی حوصله شدم پیامای بلندپ نمیتونم بخونم یا فی ...

منم همینم ولی عوارض روبیکاس😅 اینستا ندارم...من تا چند وقت پیش حتی ویس هم ک میفرستادن چت میکردم ولی الان برعکس شده زورم میاد چت کنم

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖