2777
2789
عنوان

برای اولین بار ژله رولی درست کردم😋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1616 بازدید | 102 پست
ایشون فکنم نت ۶۰ تومنی شما رو میگه پز میدی😂 من خودم ۱۳گیگ میگرم زود تموم میشه اخه واقعا ۶۰ تومک چیز ...

برا من شوهرم میزنه برا همین دقیق اطلاع ندارم ی دونه هم ده گیگ صبحگاهی میگیرم ی عالم صرفه جویی میکنم ولی هیچوقت یک ماهه نمیتونم تموم کنم زودتر تموم میشه از اونجایی ک آدم منظمی هستم دیگه نمی‌زنم میگم بزار رعایت کنم معتاد اینستا شدم چند روز بی نت میمونم تا مث بچه ها سر وقتش ک شد دوباره میزنم 

ولی خدایی ی جمله اش ی لبخند غمگین آورد رو لبم ک خوشبحالت ک بی غمی 

چ خبر داریم از دل آدما از روزگارشون از سختی هاشون 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با یدونه ژله درست کردنت دعوا انداختیاگه غذا بپزی چی میشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تاپیک قبلیمو ببینی غذا هم گفتم چیا میخوام درست کنم 

لطف کن بقیه ی دعوا رو ببر تاپیک قبلیم تا اونجا هم از نظرات خوبیت فیض ببریم 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
برا من شوهرم میزنه برا همین دقیق اطلاع ندارم ی دونه هم ده گیگ صبحگاهی میگیرم ی عالم صرفه جویی میکنم ...

بجا ده گیگ صب گاهی بسته شبانه بخر نامحدود ۱تا ۱۱صبح قیمتشم با مالیات ۲۸_۹تومن میشه

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖
برا من شوهرم میزنه برا همین دقیق اطلاع ندارم ی دونه هم ده گیگ صبحگاهی میگیرم ی عالم صرفه جویی میکنم ...

هیشکی تو دنیا بی غم نیس 

میدونی ماها عین بلاگرا هستیم بیرون یه چیز دیگه از خودمون میزاریم همه حسرت میخورن ولی از توی خونمون یا زندگیمون خبر ندارن

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
بجا ده گیگ صب گاهی بسته شبانه بخر نامحدود ۱تا ۱۱صبح قیمتشم با مالیات ۲۸_۹تومن میشه

کدش چنده؟ ایرانسل یا همراه؟

قربونت برم ببخشید💔💔💔🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏💗💗💗

نه بابا اشکال نداره

اینجا ک مجازیه 

منم تند رفتم یکم 

ولی دلم میخواد آدما از دیدن دلخوشی همدیگه شاد باشن همین 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
قربونت برم ببخشید💔💔💔🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏💗💗💗

مهربون🥺😂

همراه هم از همراه من میشه گرفت هم ستاره ۱۰۰۰

برا من ایرانسله

هیشکی تو دنیا بی غم نیس میدونی ماها عین بلاگرا هستیم بیرون یه چیز دیگه از خودمون میزاریم همه حسرت می ...

ی دردایی رو گاهی کسی ک حتی شبو روز با ما زندگی می‌کنه رو هم خبر نداره 

نه والا بلاگری هم نیستم من فقط خداروشکر هنوزم ی ذره امید ذوق تو دلم مونده ک از چیزای کوچیک شاد میشم ذوق میکنم سعی خودمو میکنم زورم ب غم ها و سختی ها برسه