2777
2789
عنوان

برای اولین بار ژله رولی درست کردم😋📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 102 پست
حرف چرت واقعا

همه جبهه گرفتین😂😂😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آرههه،ولی برنج محسن گیرش اومد، الانم میگیم غش میکنه😅

محسن که بهتره😂😂😂

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
همه جبهه گرفتین😂😂😂

اخه مزخرف میگه 

یاد گرفتیم تا یکی ی دلخوشی کوچیک داره و میاد تعریف می‌کنه بزنیم تو ذوقش 

الان نت بسته ی ماهانه من میگیرم فک کنم ۶۰تومن بعد یکی پول نت داره پول ی بستنی ندارع؟اصلا نداشته باشه هم او مغازه ها تو تلویزیون اینهمه میبینه باید بگیم نزارید مردم دلشون میخاد؟توروخدا یکم دل گنده باشید 

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
محسنش تقلبیه و کجوکوله گیرش اومده،، وای خدااا، بدونه منو میکشه😅😅😅

حالا واقعاا اسم شوهرش محسنه؟ 

فک کردم برنج محسن رو میگی😂😂

شما فعلا به فکر مهمونی و زندگی شاد باش

هستم خداروشکر حتی با کوچکترین چیزا مث دیدن ذوق ی نفر از خوب دراومدن ژله اس

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 
اخه مزخرف میگه یاد گرفتیم تا یکی ی دلخوشی کوچیک داره و میاد تعریف می‌کنه بزنیم تو ذوقش الان نت بسته ...

بخدا منم چون واسه اولین بار درست کردم خوشم اومد گفتم اینجا هم بزارم اگه کسی اینجوریش رو بلد نیس درست کنه 

شما فعلا به فکر مهمونی و زندگی شاد باش

ادم به فکر مهمونی و زندگی شاد نباشه چیکار کنه؟

بخدا منم چون واسه اولین بار درست کردم خوشم اومد گفتم اینجا هم بزارم اگه کسی اینجوریش رو بلد نیس درست ...

خوب کردی قشنگم شده 

فقط سری بعد یکم قشنگ تر بپیچ تا مرتب تر باشه