2777
2789
ثروتی که کشور ما داره قدمتی که کشور ما داره این نباید روزگارمون می بود

آخ گفتی

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله خیلی زیاد !اعداد و ارقام و سندها میگن قطععی برق و گاز میگهوضعیت گردشگری و نرخ جذب توریست میگهنرخ ...

پس چرا یسری از مذهبیاو اینایی که موافق دولت هستن میان چرتوپرت بهم میبافن که شما خودتحقیرید ما در خیلی زمینه ها پیشرفت کردیم یکی نیست بگه پیشرفت کردیم وضعمون اینه اگه پیشرفت نمیکردیم چیمیشد

نه با آمریکا برابری میکنیم😂

مهم تقواست که ما جلو تریم 😐😂

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

ایمان و عمل صالح ی پس😂😂😂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

پس چرا یسری از مذهبیاو اینایی که موافق دولت هستن میان چرتوپرت بهم میبافن که شما خودتحقیرید ما در خیل ...

نه بآو منم مذهبیم ولی طرف شمام 😅

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

قطعا ایمان تقوا عمل صالح.خواهرم حجابتو رعایت کن.

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

وا این چه حرفیه 

مگه نمیدونی امریکا رو ب افول است؟

وی این پیام رو با بی ارزش ترین پول و تورم 45 درصدی و داغون ترین زیرساخت ها و پراید 300 تومنی داره میزاره

از من تا من کیلومتر ها فاصله ست
وا این چه حرفیه مگه نمیدونی امریکا رو ب افول است؟وی این پیام رو با بی ارزش ترین پول و تورم 45 درصدی ...

یاد اون یارو افتادم گفته بود اگه امریکا خوبه چرا دلارشو گرون کرده 😂😂