2777
2789
عنوان

دعوا شدید با شوهر و خواهر شوهرا

| مشاهده متن کامل بحث + 148043 بازدید | 780 پست
ادامه اش ک خونه بابامم دس تنها کاریم از دیتم بر نمیاد شوهره هم هی پیام میده ک برگرد بیام دنبالتون و ...

اسی با اون کتک کاریا باید مدرک پزشک قانونی میگرفتی حتی اگه طلاق هم نمیخواستی یه روزی به دردت میخورد برای طلا و توهین هاشون میتونستی شکایت کنی

شوهرت یا باید درمان بشه یا جدا بشی فقط همین دو تا راه داری وگرنه روح و روان بچت اسیب شدید میبینه که دیگه نمیشه جبرانش کرد

به پدرت بی احترامی نکن ولی بخاطر بچت هرجور شده مستقل شو شده مهر بگیری یا حق طلاق بگیری اگه همسرت درمان نمیشه جدا شو 

بیشتر از این که از شوهرت حرصم بگیره از بابات گرفت

چطوری میتونه با بچش اینجوری باشه؟

جلو روش بچشو بزنن

دستشو بشکونن هیچی نگه؟

شکایت نکنه؟

طلاق هم بگیری برگردی خونه بابات داستان داری

به صبح می‌رسد این روزگار دائم شب✨🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اها اینم یادم رفت بگم من ک بابامو دیدم شیر شدم مثلااین ک شروع کرد ب چرت پرت گفتن از من منم گفتم اصلا ...

یک بار تو دعوا همسرم ب خاطر مادرش موهای منو با ناشین زد و من هنوز بعد اون اتفاق نتونستم  شوهرم  رو ببخشم. 

وای  دختر چرا با خودت همچین کردی  خب رمز کوفتی بهش میگفتی خوشت اومد این همه کتک بخوری؟ و بچه اتم وحشت کنه..دیگه چرا ادامه دادی...هر سری جرقه رو میزدی..و ول کن نبودی...لج و لجبازی شده...

ادامه اش ک خونه بابامم دس تنها کاریم از دیتم بر نمیاد شوهره هم هی پیام میده ک برگرد بیام دنبالتون و ...

ببین برررنگردی هااا، اینو منی دارم بهت میگم که نزدیک ترینم معتاااد بوده، دقیقااااا روی گوشی این چیزا خون بپا میکرد، چون اعتیاد داشت هیچی حالیش نبود روی دامادش و زنش که به هم محرم تهمت بد میزد ، به زنش میگفت تو با همه هستی و همه اینااایی که گفتی شوهرت گفته، اون کسی که میگم ۲۰ ملیون خرجش کردن بردنش کمپ ترک اعتیاد ، از کمپ برگشت با زنش دعواااش شد گفت تو منو دک کردی ..... دوباره الان میکشه، این عاقبت نداره برات، تو رو جون کی قسمت بدممممم برنگرد ،همون زنی که دارم میگم ، میذاشت میرفت قهر مرده می افتاد دور التماس که گوه خودم غلط کردم زنه بدبخت خام میشد می اومد پاشو میذاشت تو شروع می‌شد،  و هنوزم که هنوزه دوستانشون ادامه داره ،بنگرد خودتو نجات بده، ببین حتتتتم دارم بابات آدم تعصبیه که نمیخواد طلاق بگیری به حرفش گوش نکن این چیزا جز بدبختی برا تو هیچی نداره با تعصبات بیجاش بدبختت میکنن آواره میشی نه راه پس داری اونوقت نه راه پیش من دلم برات سوخت چون میدونم چی میکشی حالا خودت میدونی

پیاما شوهرم ب زبان خودمونه متوجه نمیشید وگر نع شات مبذاشتم

همش سعی داره با وعده های چرت برگردونتم هی خواهش و التماس و عذر خواهی

فقط یبار با داداشام و مامانم بچمو بردیم بیرون هزاران فحش نثارم کرد ک چرا بدون اجازم رفتین بیرون 

هنوز طلاق نگرفتی اختیارت دست منه 

باز دو روز بعد پیامای محبت امیز میده و میگه روزای خوبمونو بیاد بیار

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
وای دختر چرا با خودت همچین کردی خب رمز کوفتی بهش میگفتی خوشت اومد این همه کتک بخوری؟ و بچه اتم وحش ...

بحث لج و لجبازی نیست هر کسی یه ظرفیتی داره 

ظرفیت و صبر اسی هم تمام شده بوده... 

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
پیاما شوهرم ب زبان خودمونه متوجه نمیشید وگر نع شات مبذاشتمهمش سعی داره با وعده های چرت برگردونتم هی ...

اینو مانند مثل کف دستم بلدم ، خااام نشو همین انقدرم از التماسش نگو که من از حفظم فقط خودتو نجات بده

وای دختر چرا با خودت همچین کردی خب رمز کوفتی بهش میگفتی خوشت اومد این همه کتک بخوری؟ و بچه اتم وحش ...

عزیزم اگه این رمز  رو هم میداد چون  شوهرش اعتیاد داره و مغزش پوکیده، به چیز دیگ گیر میداد 

ببین برررنگردی هااا، اینو منی دارم بهت میگم که نزدیک ترینم معتاااد بوده، دقیقااااا روی گوشی این چیزا ...

دلم نمیخاد برگردم چون بطور کل از چشمم افتاده دیگ هیچ امیدی بهش ندارم

ولی شرایطم سخته هر روز میاد بچه رو میبینع پیام میده خونه زندگی و چرا کذاشتی رفتی

از طرفیم نمیتونم اقدام طلاق کنم

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍

تو هرچی میکشی از پدرته نه شوهرت پدرت بودو شوهرت موهاتو برید؟ غیرت به چیه‌پس

قتل میشه تو مگه بی صاحبی قتل بشه خاک‌تو سر پدر و برادری که وایسن خواهرشونو بکشن توف به شرف پدری که تو این شرایط درده و مانع

ادمه دیگه ببینه طرف بی کسو کاره هر حرومزادگی بتونه سرش درمیاره وقتی پدرت مثله هویج تو اون حالت وایساده بوده بیان کتکت بزنن انقدر که انگشتات بشکنه دیگه واویلا

بنظرم بشین‌با داداشت حرف بزن بیشتر نتیجه میده 

من یلدام شب دور از خورشید..!