2777
2789
قشنگ تر از اسم فاطمه ندیدم هیچ وقتم دمده نمیشه

خواهر الان دیگه فاطمه خوب نیس واسه بچه🥲💚

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

ارعه صدا میکنن فاطی

آره متأسفانه ...یه زمانی نمیدونم چرا دهه شصت اینجوری همدیگه رو صدا میکردند اسماعیل اسی بود 

زهرا زری بود و خیلی از اسمها رو کوتاه میکردیم ولی خوشبختانه دیگه مثل قدیم نیست 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با احترام 

برکه جالب نیس

بهار ی جورایی قدیمی شده 

بارانا خوبه

(((و من ایمان دارم اگر روزی مرا در قبری بخوابانند روح هزاران حیوان برای آرامشم دست به دامان خدا خواهند شد🕊🤍)))! میشه واسه برادر آسمونیم صلوات بفرستید🖤

قشنگ تر از اسم فاطمه ندیدم هیچ وقتم دمده نمیشه

خیلی فاطمه داریم اتفاقا چون تو روز مادر احتمالا دنیا بیاد همه میگن فاطمه بزار ولی نصف فامیل فاطمه زهراس و اسم عربی دوس ندارم 

خواهرم میخواد اسم دخترشو بذاره گلاریس ، دوس دارم بزنمششش 😂💔

😂😂منصرفش کنننن

نظر خودم اول بارانا و بعد لنا هست

اجازه هست اسم پیشنهاد بدم؟💚

خواهر الان دیگه فاطمه خوب نیس واسه بچه🥲💚

درسته ...الان متأسفانه حتی شیعیان هم  کلا اسم ائمه رو  بچه هاشون نمیزارن ولی باز هستن کسایی که فاطیما رو جایگزین فاطمه کردند

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

یه تاپیک زدم گفتم بلکه نظرات بقیه رو بخونه منصرف بشه پیدم ۸۰ درصدشون گفتن قشنگه که😂

واااای😂😂😂