2777
2789
اره۱ تومن شناسنامه کارت ملی شناسنامه بچهه هام وشوهرم گواهینامه سیم کارتام بانکا و کارتامبیمه ومدارک ...

من باید کارت ملی و سیمکارت و کارتمو بعدش درست کنم پس🥲چقد زحمت دارههههه. اصلا از اسمم خوشم نمیاد، نمیدونم چیکار کنم. حوصله این همه بدو بدو هم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باید کارت ملی و سیمکارت و کارتمو بعدش درست کنم پس🥲چقد زحمت دارههههه. اصلا از اسمم خوشم نمیاد، نم ...

خیلی داستان داره 

من که پشیمونم 

اگه مجردی هنوز وسنت کمه برو دیگه یه باره 

من تمام مدارک  مدرسه بچه هام بیمه ها و گواهینامه ومن چی بگم 

اول شناسنامه و کارت ملی مهمه 

بانکم یه باره سیم کارتم راحته 

دیگه باید وقت بذاری

👻
خیلی داستان داره من که پشیمونم اگه مجردی هنوز وسنت کمه برو دیگه یه باره من تمام مدارک مدرسه بچه هام ...

اره مجردم. ۱۹ سالمه. میرم دنبالش پس. همش یه کارت و سیمکارته برا من خداروشکر . برا شماهم ایشالا زودتر حل شه عزیزم. اسمتم خوشگله 

برو شهرسای دیگه میگن راحت تره اول برو ثبت احوال بهت میگناگه گفت باید بری دادگاه اون دیگه خرج وداستان ...

چشم همینکارو میکنم. گفتن دادگاه میخواد بیخیالش میشم😂 متاسفانه اسمم هم عوض کنم، همه خانواده گفتن ما با اسم قبلی صدات میزنیم💔💔 لاقل تو دانشگا اسم جدیدم باشه یکم دلم خوش شع

اره مجردم. ۱۹ سالمه. میرم دنبالش پس. همش یه کارت و سیمکارته برا من خداروشکر . برا شماهم ایشالا زودتر ...

فدات شمممم گلممم توام هرچی به صلاحته همون شه ونامدار باشی

و رشته عالی قبول شی

اومدی تو تاپیکت خبر بده چکار کردی

فعلا عزیزم🤩🤩🤩🤩

👻