2777
2789
من همه نوع سریال کره آیی دیدم از قدیم تا جدید بگو چ ژانری میخوای یا میخوای مشابه کدوم سریال باشه تا ...

میشه واسه من یه سریال انگیزشی و عاشقانه و خانوادگی که نقش اولاش هر دو خوشگل باشن معرفی کنی؟ و اینکه از چه سایتی بگیرم کامل و بدون سا.نسو.ر باشه ممنونم

قد: ۱۶۵  وزن اولیه:۷۳  وزن هدف  ۵۵ گروه زرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ملکه کی داستانش جالبه اما کلا دوستش نداشتم چون غمگین بود

آقای ملکه عالیه

عشق زیر نور ماه یا همون ماه پست ابر هم عالیه

ازدواج ممنوع هم قشنگه 

در عجیب ترین جای تاریخ ایستاده ایم ‌‌؛ کاش کسی ما را بنویسد....
من همه نوع سریال کره آیی دیدم از قدیم تا جدید بگو چ ژانری میخوای یا میخوای مشابه کدوم سریال باشه تا ...

عزیزم میشه چند تا سریال بهم معرفی کنی ژانر عاشقانه باشه جدید باشن راستش من بیشتر از این پولداریا دوس دارم😂مثل سریال حوا و پنت هاوس در این حد باشن

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
میشه واسه من یه سریال انگیزشی و عاشقانه و خانوادگی که نقش اولاش هر دو خوشگل باشن معرفی کنی؟ و اینکه ...

پدرم عجیبه رو ببین 

یا سریال پزشکان ببین من هر وقت مبینمش انگیزه پیدا می کنم دکتر شم 🤣🤣🤣🤣

چی بگم والا

پدرم عجیبه رو ببین یا سریال پزشکان ببین من هر وقت مبینمش انگیزه پیدا می کنم دکتر شم 🤣🤣🤣🤣

نه من دیگه از دکتر شدنم گذشته😅 درصد امید به زندگیم افزایش بیابه کافیه🤣

میشه واسه من یه سریال انگیزشی و عاشقانه و خانوادگی که نقش اولاش هر دو خوشگل باشن معرفی کنی؟ و اینکه ...

سایت فیلکس درما سرچ کن با وی پی آن وقتی خواستی دان کنی فیلترششکن هامون کن راحت نسبت ب بقیه سایتا

چی بگم والا

نه من دیگه از دکتر شدنم گذشته😅 درصد امید به زندگیم افزایش بیابه کافیه🤣

ی سریال هست تازه یادم افتاد اسمش جادوگر خوب خیلی قشنگه در مورد ب خانوم که تو سن کم ازدواج می‌کنه و بچه دار میشه فوق العاده خوشگل از خودش میگذره برا خواهر دوقلویش که پیشرفت کنه ولی ی اتفاقی می افته و مجبور جای خواهرش باشه و مهماندار باشه و کاپیتان عاشقش میشه خیلی قشنگه

چی بگم والا

ی سریال هست تازه یادم افتاد اسمش جادوگر خوب خیلی قشنگه در مورد ب خانوم که تو سن کم ازدواج می‌کنه و ب ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی حتما دانلود میکنم