2777
2789
عنوان

شوهر های کارمند شمام اینجوری میرن سر کار

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 44 پست
چقدر منطقی و خوبی..احساس تنهایی نمیکنی؟دلت نمیخواد عاشقانه باهاش میرفتی یه تفریحی کافه ای چیزی؟

عزیزم عاشقانه کافه رفتن هم پول میخواد😂چرا اتفاقا روزای تعطیل بیرون میریم کافه ، خرید آخه همه ی اینا پول میخواد تا نره سرکار که نمیشه اتفاقا اون موقع با خیال آسوده اینکارا رو هم میکنیم ...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر میگیره؟خب بنده خدا حتما گزینه دیگه ای نداشته چیکار کنه تو این گرونه میدونم سخته تنهایی

هنوز تازه رفته حقوق ندادن میگه حقوقش م کم باشه مزایا داره

معلمی محلمون قبول شد میگ اینجا بهتره احه معلمی نزدیکه بنظرم اگه میرف شغل دوم م میرف میگه نه دوس ندارم 😫😫

هنوز تازه رفته حقوق ندادن میگه حقوقش م کم باشه مزایا دارهمعلمی محلمون قبول شد میگ اینجا بهتره احه مع ...

به نظر منم میرفت معلمی عصرا هم یه کار دوم 

خیلی بهتر ازین کارمندی و حقوق وزارت کار بوده 

معلمی هم وزارت کاره دیگه

👻
هنوز تازه رفته حقوق ندادن میگه حقوقش م کم باشه مزایا دارهمعلمی محلمون قبول شد میگ اینجا بهتره احه مع ...

راس میگه خب شاید مزایا داره مثلا حقوق پایه همسر منم کمه اما رفاهیات داره ماهانه ،وام میدن و...صبور باش

به نظر منم میرفت معلمی عصرا هم یه کار دوم خیلی بهتر ازین کارمندی و حقوق وزارت کار بوده معلمی هم وزار ...

اره معلمی و در کنارش ی کار دیگه بهتر بود  چ کنم قبول نمیکنه 

به نظر منم میرفت معلمی عصرا هم یه کار دوم خیلی بهتر ازین کارمندی و حقوق وزارت کار بوده معلمی هم وزار ...

عزیزم اخه گفتن اینکه طرف بره شغل دوم راحته بیچاره مثلا بره چه کاری؟

عزیزم اخه گفتن اینکه طرف بره شغل دوم راحته بیچاره مثلا بره چه کاری؟

ادم تا بچه نداره میتونه یه کسب و کار و هنری یاد بگیره 

اینهمه اقایون کارای فنی میکنن 

من خودم مرد بودم میرفتم دوره های مکانیکی موتور سازی برای شغل دومم ، و خیلی ازین کارا

شوهر خواهر من با ۶ ساعت کار عصر کلی درامد داره تو مکانیکی 

یا امثال این کارا 

یه دوره ی فنی میخواد 

عکاسی مجالس ، تدوین و..... 

حداقل یه شغل ثابت داره تا ظهر بعدشم بره دنبال اموزش و بعد کار

👻
منو باش که از ساعت کاری شوهرم راضی نبودم میگفتم کاش کارمند شده بود تا ساعت دو تعطیل بشه بیاد خونه

هفت برای ی مرد دیره بیاد خونه؟؟ من شوهرم نه و نیم صب میره هشت نیم شب میاد شغلش ازاد

یه ارگان خدماتی دولتیرئیسه یه قسمته ۴.۵ تمومه ولی اضافه کاری وامیسته تا ۷ تا بیاد خونه ۹

منم‌مثل شما

تا همسرتون بیاد چیکار میکنید؟ من خیلی تنهام،‌ خودمم خانواده ای جایی ندارم که برم

خیلی دلم‌میگیره

ولی من هر روز دارم آدم ساکت تری میشم.
حقوقش وزارت کاریه دیگه تازه رفته نگرفته ما بچه نداریم

دیگه کارش وزارتیه و حتما حقوقش نسبت به کارمندای دیگه خیلی بالاتر میشه حالا بزار چند سالی بره بعد جا افتاد جابه جا میشه سکم کارشو سبکتر میکنه