2777
2789
عنوان

میشه بگین حق دارم ناراحت بشم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 30 پست
همیشه ازش سو استفاده میکنن ار بچگی کار کرده ولی هیچی نداره ...من ناراحتم ک پول قرض دادن رو ب روم اور ...

خودمم مشکل شما رو دقیقا دارم شوهرم برادرشو همش براش خرج میکنه نزدیک به ۱۰۰ملیون بهش یه ماه پیش داد میگه پس میگیرم کم کم ولی شایدم پس نگیره ولی من دیگه کلا رهاش کردم تا خودش به این درک برسه نرسیدم به درک نرسه😂دیگه نمیخوام خودمو درگیر این دو روز دنیا کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از نظر من شما خانوم خیلی ساده ای هستی دخترخالت داره از شما سواستفاده میکنه.شوهرش مریض شده قسط عقب اف ...

با همسرش خیلی صمیمی هستن ،  اولین بار بود این اتفاق افتاده ..اونم ب خاطر این حساباشون مسدود شد 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
با همسرش خیلی صمیمی هستن ، اولین بار بود این اتفاق افتاده ..اونم ب خاطر این حساباشون مسدود شد

هر چقدرم صمیمی باشه 

در ضمن ندیدم تا حالا بخاطر 1 قسط حسابی رو‌مسدود کنن .با 3 قسط پرداخت نشده بدهی رو از حساب ضامن کسر میکنن

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
خودمم مشکل شما رو دقیقا دارم شوهرم برادرشو همش براش خرج میکنه نزدیک به ۱۰۰ملیون بهش یه ماه پیش داد م ...

من حرص میخورم چون ن خونه داریم ن ماشین 

ولی اونا وضعشون خیلی از ما بهتره 

خیلی حواسشون هس ولی همسر من ن ولخرجه ...

من خیلی قانعت میکنم ک ی ذره پس انداز داشته باشیم ولی اون عین خیالش نیس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هر چقدرم صمیمی باشه در ضمن ندیدم تا حالا بخاطر 1 قسط حسابی رو‌مسدود کنن .با 3 قسط پرداخت نشده بدهی ر ...

نه حساب های بانکیشون منظورمه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قسط دختر خاله شما رو که نمیتونه پرداخت کنه به شما گفته پرداخت کن برادرشوهرت پرداخت کنه نه حق ناراحتی ...

اخه فقط همین ی بار پیش اومد اونم واقعا نداشت این ماه خیای مشکلات براش پیش اومد قرار شد تا دو روز اینده بزنه ...

ولی چرا ب رو من اورد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه من خدارو شکر وضعیت مالیمون خوبه..اگه اینجوریه یه فکری بکن

نمیدونم چ‌کار کنم 

اگ‌هم بزنم ب در بی خیالی و منم پا ب پاش ولخرجی کنم تا ابد همینطور میمونیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر خالتم میتونست از کسی بگیره که شما مجبور نشی پرداخت کنی

بهش نگفتم روم نشد ،، دلم سوخت براس ، چون خودش خیلی شرمنده بود 

بعدم شوهرم بهشون گف خودم میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما گیر دادی از برادرش بگیره شوهرتم دیگه مجبور شده به روت بیاره

اونا شریک کارین  و فقط شوهر من داره ضرر میده

این قرض گرفته ازش و دو سه روز دیگ برمیگردونه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهش نگفتم روم نشد ،، دلم سوخت براس ، چون خودش خیلی شرمنده بود بعدم شوهرم بهشون گف خودم میزنم

حالا بیخیال ،این چیزا میگذره نه اعصاب خودت خراب کن نه شوهرت ، خداروشکر میگی دختر خالتم نفهمیده شما از کسی قرض گرفتی ،وقتی دادش بده به طرف و وسلام 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...