2777
2789
عنوان

امشب دوباره روانی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 72 پست
منم نرفتم موندم اما الان طوری شده ک اون شده زن منم مرد در این حد تغییر دادم همه چیو آرامش امروزمو مد ...

خداروشکر انشالله همیشه آرامش برقرار باشه

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس در موقعیت داد و بیداد و غر قرارش نده زیر حرفش باش و بهونه دستش نده

باورت میشه یهو که بخواد بهونه دستش بیاد یجوریه که اصلا باور کردنی نیست سریک چیزایی منفجر میشه که فکرشو نمیکنی 

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
باورت میشه یهو که بخواد بهونه دستش بیاد یجوریه که اصلا باور کردنی نیست سریک چیزایی منفجر میشه که فکر ...

خب راضیش کن بره تراپیست شخصیت پرخاشگری داره

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

ممنون عزیزم بچه ندارین

نه بچه دار نشدم بخاطر همین قضایا چون الان چندساله ک با من کنار نیومده و هر روز یک جور عصبانی میشه 

خب اون بچه هم بیاد چه گناهی داره زیر دست این پدر مادر 

من از حق مادر شدن خودم گذشتم چون احتمال دادم حتما نمیتونه زندگی خوبی داشته باشه 

البته شوهرم دوتا بچه از زندگی قبلیش داشته اون بنده خداهارو هم همینقد اذیت کرده از این بابت میگم چون اونا دوسش ندارن

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
خب راضیش کن بره تراپیست شخصیت پرخاشگری داره

فایده نداره بنظرم مشکل از اعصابشه 

مادرش خیلی منعش میکنه ولی بنظرم میاد نا خودااگاه چون دقیقا کاراش حرکات بدنش مث یک پسر بچه ده ساله لجباز و وحشی میشه

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
چقد داستانت مثه من منم ازدواج دومم

من واقعا اشتباه کردم 

بنظرم اگر مرد خوبی میبود زن اولش با دوتا بچه کوچیک زندگیو ول نمیکرد 

از مادر زن سابقش شنیدم که میگفتن این دیونه بوده خیلی اذیت میکرده دخترش دوباره ازدواج کرده میگن گفته تازه معنی زندگی رو فهمیده

❌🚫لایک نکنید🚫❌ممنونم
من واقعا اشتباه کردم بنظرم اگر مرد خوبی میبود زن اولش با دوتا بچه کوچیک زندگیو ول نمیکرد از مادر زن ...

منم دوتا بچه داره از زندگی قبلش منم بچه نخواستم چون شنیدم از زن برادرش ک با اونا چطوری بوده اما الان نمیدونم باردارم یا ن