2777
2789
عنوان

سه ماهه لب به قند مصنوعی و هیچ نوع شیرینیجاتی نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2869 بازدید | 171 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انگار کبد جون میگیره از وقتی این کارو کردم پوست منو هر کی میبینه تعریف میکنهتازه من هیچ روتین پوستی ...

من عکس پوستمو گذاشتم.گفتن ۲۲میزنی.   ۳۵ هستم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
میشه بپرسم دقیقا چیا رو حذف کردی و چیا میخوری😕

میوه (چون قندش خیلی بالاست) روزی ۱ یا دو واحد

خرما روزی یک عدد

بقیه شیرینیجات مثل قند و شکر و شیرینی و بیسکوییت های معمولی نوشابه حذف (بیسکوئیت بدون شکر گرفتم)

هیچوقت فکرش نمی‌کردم کم کردن وزن انقد راحت باشه ، بارها کالری شماری کردم و ناامید شدم هیچ تاثیری ندیدممم

ولی اینبار به خودم گفتم اولین قدم اینه کلا شیرینی جات و حذف میکنم

اعصابم خورد شده بود همه بهم میگفتن واااای چقدر لپ داری آخه من یکم وزنم می‌رفت بالا میزد به صورتم لعنتی 

خلاصه نه ورزش کردم نه هیچی ، الان حتی یک گرم چربی هم ندارم شکمم تخت تخته انگار چندساله رفتم باشگاه، سینه هام ی سایز کوچک شد ، چربی صورتم از بین رفت ،و از همه مهم تر تنبلی تخمدانم خیلییی بهتر شد

هیچوقت فکرش نمی‌کردم کم کردن وزن انقد راحت باشه ، بارها کالری شماری کردم و ناامید شدم هیچ تاثیری ندی ...

خط اخر منمممم😍😍😍😍

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
استارتر رمز موفقیتت چی بود که طاقت اوردی؟دوستان دیگم که تونستن بگن لطفا من اصافه وزن دارم یکم خیلی ن ...

روزای اول سخته ولی کم کم میل به شیرینی تو وجودت از بین میره

هر وقت هم حس کردی خیلی بدنت میطلبه شکلات تلخ بالای ۷۰ درصد بخور