2777
2789
عنوان

سه ماهه لب به قند مصنوعی و هیچ نوع شیرینیجاتی نزدم

| مشاهده متن کامل بحث + 3180 بازدید | 172 پست
هر سوالی داشتی بپرس عزیزمدر خدمتم مجردی؟اگر متاهل باشی تو خونه خودت راحت تر میتونی رژیم بگیری فکر کن ...

مررسی مهربون🩷

این سوالارو روم نمیشه از کسی بپرسم الان چون مجازیه راحتم🥲

اره مجردم مجبورم خودم تکون بخورم درست کنم واسه خودم😂😂

اب کرفس چطوره من گاهی میخورم

بعد لاغری انگشت اینا لاغر میشن؟

احساس میکنم چون استخون بندی درشتی دارم هرچقدرم لاغر شم بازم درشت بنظر میام واسه همین انگیزه مو کلا از دست میدم🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوشم میاد از ادمایی که با خنده میگذرونن😂مررسی گلی از راهنماییات🩷دیگ روم نمیشه سوال بپرسم😂

میوه رو هم یک الی دو تا در روز بیشتر مصرف نکنید

اندازه یک سیب متوسط از هر میوه ای که میخورید 

سعی کن برنج مصرفیت رو هم کم کم برسونی به ۵ قاشق و نون مصرفیت رو هم برسونی به یک الی دو کف دست کم کم ...

۵ قاشق خیلیی کم نیست؟😂

خداروشکر الانم زیاد نیست خوراکم ولی ی مدت مثلا شیرینی چیپس و اینا خیلی میخورم باز ول میکنم

برنامم اینه سالاد و سبزی رو خیلیی به وعده هام اضافه کنم ناهارمم حذف کنم

کم کم کالری رو برسونم به ۱۴۰۰ عادت که کردم فست هم اضافه کنم به رژیمم

مررسی مهربون🩷این سوالارو روم نمیشه از کسی بپرسم الان چون مجازیه راحتم🥲اره مجردم مجبورم خودم تکون ب ...

از فرق سر تا کف پا لاغر میشه 

بدن عاشق ذخیره کردن چربی هست چون حس میکنه برای بقا این چربی ها به دردش میخوره 

و وقتی موتور چربی سوزی به کار بیفته و غذای مصرفیت کم بشه براش فرقی نداره از کجا چربی برداره 

ولکمربند میانی بدن که همون شکم هست یه جورایی بانک مرکزیه بدنه چون بدن روی چربی اون قسمت برای بقا حساب میکنه 

بهت پیشنهاد میکنم یه برنامه غذایی رژیمی تهیه کنی آنلاین میدن قیمتی هم نداره و طبق همون جلو بری

تو اینستاگرام دیدم خیلی پزشک ها برنامه آنلاین میدن یا سایت های مختلف 

۵ قاشق خیلیی کم نیست؟😂خداروشکر الانم زیاد نیست خوراکم ولی ی مدت مثلا شیرینی چیپس و اینا خیلی میخورم ...

ببین سالاد و سبزیت بیشتر از یک لیوان نشه چون با این که کم کالریه باعث میشه حجم معده ت بزرگ بشه و معده ت جمع نشه و هر بار برای سیر شدن مجبور شی کل معده تو پر کنی

باور کن تایمی میشه که ۵ قاشق هم به نظرت زیاد میاد

برنج کم روغن باشه ایرادی نداره 

سعی کن کم روغن درست کنی و هر روز یه قاشق از برنجت کم کن که به ۵ یا ۶ قاشق برسه 

ببین سالاد و سبزیت بیشتر از یک لیوان نشه چون با این که کم کالریه باعث میشه حجم معده ت بزرگ بشه و معد ...

ارههه به این فکر نکرده بودم که معده هم باید جمع شه

برنج کته بدون روغن درست میکنم با ۱۰ قاشق سیر میشم تقریبا

اها قیمتش چطوره؟

من خودم رژیممو از یه پیج اینستاگرام میگیرم قیمتش حدودا تا ۴۰۰ یا ۵۰۰ هست 

باورت میشه همون غذاییه که میخورم ولی انگار یه جوری ترتیب بندی شده که بدن رو به چالش میکشه 

ولی باید رعایت کنی دیگه و اینکه باید طبق رژیم جلو بری و کم شیطنت و تقلب کنی