2777
2789
دست دادن ایراد نداره منظورم اینه که لاشی نباشه باهر کسی که از راه میرسه نخوابیده باشه ذات سالم برام ...

اره متوجه شدم اما فقط به خوابیدن نیس که 

من با صمیمیت بیش از اندازه هم مشکل دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم داغون میشدم

شدم انقدی ک مثه سنگ شدم شتیدم خنثی نمیدونم حالمو چجور تعریف کنم☹️

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
پشماممممچه جوری تحقیق کنم بفهمم اینا رو؟

من از پیجش اکسشو پیدا کردم بستگی به طرفت داره  

حالا دوست من با دوست پسراش میرفت حموم میکرد الان بهترین شوهرو کرده🤐فقط شانس

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت

صمیمیت زیاد از هَوَل بودن طرف میاد منم دوست ندارم شوخی زیاد و حدو گذروندن خوب نیست

اگر کسی باشه که قبلا اینجوری بوده باشه بعدش بفهمه که اشتباه بوده و به خاطر پارتنرش بذاره کنار 

نظرت چیه درباره این پسر

اگه عاشق اونا نبودی پس چرا باهاشون تو ارتباط بودی؟

محض دستگرمی و شناخت جنس مخالف 

چون من کلا تو فاز عاشقی و پسر و احساس و...نبودم.از سر بیکاری و کسالت دیت میرفتم و رل میزدم.

تا چشمم همسرمو دید🥹

تو ۱۹ سالگی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
میفهممممم چه قدر درد دارهچه جور کنار اومدی

چاره ای جز کنار اومدن نداشتم💔

سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن  ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی  میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن...  میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔    دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
من از پیجش اکسشو پیدا کردم بستگی به طرفت داره حالا دوست من با دوست پسراش میرفت حموم میکرد الان بهتر ...

ای لعنت به این شانس

خواستگار من میگه تا حالا هیچ رابطه عاطفی دوست دختر اینا نداشته کسی هم تو قلبش نیومده 

من یه پیج قدیمی مربوط به نوجوانی ازش پیدا کردم اونجا شکست عشقی گذاشته بود به نظرت پیگیر باشم یا نه

اگر کسی باشه که قبلا اینجوری بوده باشه بعدش بفهمه که اشتباه بوده و به خاطر پارتنرش بذاره کنار نظرت چ ...

اگر واقعی باشه و دوسش داشته باشم و دوستم داشته باشه قبولش میکنم مجبوریم دیگه آدم  پاکدامنی که مورد نظر و ایده آل ما باشه کمه

ای لعنت به این شانسخواستگار من میگه تا حالا هیچ رابطه عاطفی دوست دختر اینا نداشته کسی هم تو قلبش نیو ...

پسرا از این لاف ها زیاد میزنند اره پیگیر باش حتما ولی همین که رابطه جنسی نداشته باشه باید خداروشکر کنی 

‌‏یعنی شک ندارم ، اسم من اگه «مُراد» هم بود‌‏ زندگی الآن بر وِفقِ منوچهر میگذشت