2777
2789
عنوان

سرویس طلای لیزینگی

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 44 پست
چه جالبچون من حدود ۱۰ سال هست که نمیبینم عروسی طلای زرد برداره. خودم و خواهر و خواهرزاده و دوستا و ه ...

اره خوب هرکی یه سلیقه ونظر داره ..من خودم طلاسفید دوست ندارم ..بازهستن ‌کسایی که طلاسفیدروبیشترمیپسندن ...

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم خوشگله عزیزم

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
این اقساطیه آخه

اگر هیچ سودی نمیکشن. روش اره. ارزش داره. ولی اگه سودش زیاده. و نقدینگی. دارین. برید. حضوری چه بسا. سبک تر بردارید. 

برای خرید قسطی نمیشه خودتون حضوری برید ؟

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
سفید و زرد بودن طلا سلیقه ای هستمن شخصا فقط زرد دوست دارم ولی دوستام میگن زرد قدیمیهبالاخره سلیقه ها ...

مرسی عزیز آره واقعا ولی نامزدم نگرانه که بدرد نخور باشه یا قدیمی باشه سرویس

ببین عزیزم طلا کاملا سلیقه ای هست

الان طرح های زیتون یکم قدیمی شده یا کارتیه یا سکه ای

ولی خیلی ها هنوزم دوست دارن و استفاده میکنن

چشمت به دهن اینو اون باشه تو زندگی اذیت میشی 

اگه خودت دوست داری با سلیقه ات جوره خوشحال باش و ازش لذت ببر

کسی هم چیزی گفت مودبانه میگی من این رو میپسندم، تمام

الهم عجل لولیک الفرج

ببینید این مدل سرویس ها. فقط برای جشن و عروسی بدرد میخورن اینجوری نیست که بشه. همیشه اویزون کنید. چون تا میشن و شکنندن  که البته اغلب سرویس ها همینن.من خودم چون دوست دارم چیزی که میخرم استفاده کنم. از طرحای دیگه برداشتم که ب مراتب. زیباییشون کمتره.

۱۸گرم برای سرویس کم نیست؟؟ خیلی نازک بنظر نمیاد؟؟

بستگی ب طرحش داره. یسری ها  طرحشون یقور هست ولی وزنشون کم 

اگه النگو داری میتو ازین ست ها که فقط گردنبند و گوشواره ان برداری .

دیگع کوچیک و بزرگ واقعا پول ۱۸ گرم طلا. هم کم نیست. دسشون درد نکنه واقعا