2777
2789
عنوان

یکیو میشناسم با دعا ازدواج کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 33 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم همینطور طرف با دعا گرفتن ب زور بایکی ازدواج کرد بعد برای ادامه زندگیش همیشه دعامیگرفت و همیشه د ...

دقیقا اینطور زندگیا اخر عاقبت نداره تهش مشخصه الان اون فامیل ما یه بچه ام داره هرسری اثر دعا میره بچه رو میگیره مادره رو از خونه میندازه بیرون 

باز به همین منوال دعا میگیره یکم خوبن بعد دوباره اثرش میره

از ته دلم امیدوارم اینایی که با دعا قدرت اراده ادمو میگیرن و باعث اینجور ازدواجا میشن هیچوووقت رنگ خوشبختیم نبینن تاابدددد

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
از ته دلم امیدوارم اینایی که با دعا قدرت اراده ادمو میگیرن و باعث اینجور ازدواجا میشن هیچوووقت رنگ خ ...

ماهم جون داریم اصلا راضی نیستم دختری چنین کاری کنه 

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
از ته دلم امیدوارم اینایی که با دعا قدرت اراده ادمو میگیرن و باعث اینجور ازدواجا میشن هیچوووقت رنگ خ ...

الان خیلی زیاد شده دعا و طلسم گرفتن 

خیلی کار زشت و ترسناکیه ولی خب 

......
ماهم جون داریم اصلا راضی نیستم دختری چنین کاری کنه

دقیقا من خودم چندین سال با یه ادم درارتباط بودیم جونمون وبراهم میدادیم ،با دعا زنش دادن

چندماه نیست عقد بسته ودرشرف طلاقه

من که ازاینجور ادما ابداااا نمیگذرم امیدوارم خداهم نگذره

پناه برتو که بی صدا مرا میشنوی❤رفیق غم وغصه میاد ولی تو یه وقت نشینی بهشون چای تعارف کنیاااا،کم محلشون کن تا برن از زندگیت❤   غمناکم و از کوی تو با غم نروم..جز شاد و امیدوار و خرم ندوم..از درگه همچون تو کریمی هرگز..نومید کسی نرفت و من هم نروم..
دقیقا من خودم چندین سال با یه ادم درارتباط بودیم جونمون وبراهم میدادیم ،با دعا زنش دادنچندماه نیست ع ...

حق داری هم به شما ظلم شد هم اون پسر بدتره شما اون دختر

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
الان خیلی زیاد شده دعا و طلسم گرفتن خیلی کار زشت و ترسناکیه ولی خب

اره من خودم چشیدم ونمیگذرمممم

وخداهم مطمئنم جواب این کارشونومیده

حق داری هم به شما ظلم شد هم اون پسر بدتره شما اون دختر

نه دختره خودشم با دعا اومده علاوه برخونواد پسره

من که هزارتا مریضی اومد روم،برااین جریان

ولی مطمئنم خدا عدالتش وتاوان این قلب وروح زخمی منو ازشون میگیره