2777
2789
عنوان

دیگه از پریودی و کابوس درداش خلاص شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 109 پست
من بعد زایمانم دیگه موقع پریود درد ندارم

فقط ب همین دلیل بچه میخام بیارم 😅🫢

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم خوبه ولی حدالامکان قرص نخور

اره خیلی نمیخورم اگه دیگه خیلی غیر قابل تحمل شه🥲

همسر رسمی سونگ مینگی متاهل و متعهد잠시 넘어졌지 괜찮아 잡아줄게 너 많이 걱정했니 No no no 아직 처음이잖아 그것쯤은 다 괜찮아 다 그런 거지 원래 그래 다 어른들도 우리 나이 땐 다 실수하고 연습하며 성장했었대 우린 아직 처음인 것들이 많잖아 괜찮아 우리도 겪어보며 크면 되잖아 울지마 잠시 뒤처지면 조금 쉬어가면 돼 너는 잘 하고 있어 너 잠시 힘들 때 내가 같이 뛰어줄게 걱정 접고 일어나 팔을 걷어 올려 포기 따윈 접어 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 yeah 힘내 좀 참으면 돼 내가 곁에 있을게 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 You gotta take your time 할 수 있잖아 너는 잘 할 수 있어 멈출까 말까 그만둘까 말까 왜 나는 안되는 걸까 이딴 잡생각은 집어치워 차라리 그 시간에 뛰어 어디가 끝인지도 모른 채 달리는 느낌 지친 몸과 마음의 연속 그러다 포기 앞에 들킴 끝은 네가 정하는 거야 네가 정한 끝은 뭐야 꿈을 향해 달려가는 너의 모습 그 자체가 충분히 잘 하고 있어 넌 분명 잘 하고 있어 내가 아는 너의 모습 분명 최선을 다하고 있어그거면 됐어 그렇게 계속 너만의 pace를 유지해가불안해하지 말고 너 자신을 자신하고 의지해봐넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어힘들어지고 지쳐도 포기하지 마널 밀쳐 내지 마 넌 조금 서툰 것 뿐야시간이 지나 또 지나 널 돌아봤을 때너에게 말해줘 이렇게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어

من دارم میشم از الان درد دارم صب میشم بیجارم بیجاره مرخصی میکیرم فردارو سرکار نرم از بس درد میکشم

اگه هرروزنیم ساعت پیاده روی تندداشته باشی دیگه اصلا دردنداری خودم تجربه کردم حتی توپریودی هم ادامه میدم هرروزوقطعش نکردم عالیه

یه شیاف دیکلوفناک۱۰۰ بزار حالت عالی می‌شه درد دیگه نداری بعدش ۲ ساعت بخواد

فیلم من  شیطان رادیدم خیلی قشنگه رودستش نیس

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من ناپروکسن میخورم خیلی خوبه😬

پزشک زنان ب منم ناپروکسن داد

واقن عالیه

اصلن تو یه لول دیکه اس

قبلن منفنامیک اسید و ژلوفن میخوردم

ولی ناپروکسن الان میخورم ب جاشون و عالیه

من هیچ وقت درد پریود  نداشتم و ندارم

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗

اخ گفتی امروز روز اولمه ، بر عکس سرمم شلوغ بود تا 5 سر کار بودم من مشکلی که تو این ایام دارم سردردهای وحشتناکه، با وجود مسکن سرم داشت میترکید مجبور شدم مراجع اخرم رو کنسل کنم

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
جرا اصرارت بدی؟قرص دیکلفونات ینی؟

بزن تو‌نت بخون 

یکی از بستگان تو بیمارستان بود بخش کلیه

میگفت اینقد دارو سر خود نخورید کلیه ها رو از کار میندازه

کلیه از بین بره دیگه هر مریضی دیگه ای بگیرید دارو نمتونن بهتون بدن 

چون بدن دستگاهی نداره که اضافه شو از بدن خارج کنه تو بدن جمع میشه مثل سم عمل می‌کنه 

دیالیز هم خییییییلی سخته و گروون

تحریمم هستیم هر روز یه چیزش نیست

شاید عجیب ولی من نمی‌دونم شیاف پریودی چطوری هست 

🚶🏻‍♀️

وای به خدا وقتی پریود میشم میمیرم و زنده میشم 

حالت تهوع 

معده درد 

سرگیجه

پا درد 

دل درد 

کمر درد 

بی اشتهایی 

گرفتگی بدن 

الفین ایکس میخورم همیشه 

پزشک زنان ب منم ناپروکسن دادواقن عالیهاصلن تو یه لول دیکه اسقبلن منفنامیک اسید و ژلوفن میخوردمولی نا ...

دقیقااا ناپروکسن قشنگ برا همینه👍🏻🥲

همسر رسمی سونگ مینگی متاهل و متعهد잠시 넘어졌지 괜찮아 잡아줄게 너 많이 걱정했니 No no no 아직 처음이잖아 그것쯤은 다 괜찮아 다 그런 거지 원래 그래 다 어른들도 우리 나이 땐 다 실수하고 연습하며 성장했었대 우린 아직 처음인 것들이 많잖아 괜찮아 우리도 겪어보며 크면 되잖아 울지마 잠시 뒤처지면 조금 쉬어가면 돼 너는 잘 하고 있어 너 잠시 힘들 때 내가 같이 뛰어줄게 걱정 접고 일어나 팔을 걷어 올려 포기 따윈 접어 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 yeah 힘내 좀 참으면 돼 내가 곁에 있을게 넌 잘 하고 있어 oh 넌 잘 하고 있어 You gotta take your time 할 수 있잖아 너는 잘 할 수 있어 멈출까 말까 그만둘까 말까 왜 나는 안되는 걸까 이딴 잡생각은 집어치워 차라리 그 시간에 뛰어 어디가 끝인지도 모른 채 달리는 느낌 지친 몸과 마음의 연속 그러다 포기 앞에 들킴 끝은 네가 정하는 거야 네가 정한 끝은 뭐야 꿈을 향해 달려가는 너의 모습 그 자체가 충분히 잘 하고 있어 넌 분명 잘 하고 있어 내가 아는 너의 모습 분명 최선을 다하고 있어그거면 됐어 그렇게 계속 너만의 pace를 유지해가불안해하지 말고 너 자신을 자신하고 의지해봐넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어힘들어지고 지쳐도 포기하지 마널 밀쳐 내지 마 넌 조금 서툰 것 뿐야시간이 지나 또 지나 널 돌아봤을 때너에게 말해줘 이렇게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어 yeah힘내 좀 참으면 돼내가 곁에 있을게넌 잘 하고 있어 oh넌 잘 하고 있어You gotta take your time 할 수 있잖아너는 잘 할 수 있어

من خیلی دردم میکیره شککم و کمرم عصبی شدید میشم همش گریم میکیره

روزی نیم ساعت پیاده روی تندداشته باشی دیگه اصلا دردنداری خودم تجربه کردم حتی توپریودی هم ادامه میدم هرروزوقطعش نکردم عالیه