2777
2789
عنوان

چقدر دنیا خراب شده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 11777 بازدید | 310 پست
ایدز از طریق کاشت ناخن؟؟

بله 

اگه اطراف ناخن که خراش و بریدگی ایجاد میشه وسیله الوده باشه و با اون قسمت تماس پیدا کنه 

خالق تورا شاد افرید آزاد آزاد آفرید🕊        ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل.زندگی یعنی همین!🌱                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

99 درصد سالن ها انرژی منفی دارن من سالنمو بعد ازدواج جمع کردم شما همین فردا بری یه سالن از در که وار ...

تا عمر دارم پا تو محیط آرایشگاه نمیزارم اکثرا شده مکان فساد 

دقیق انرژی منفی زیاد داره 

مامانم برام اصلاح ابرو و کوتاهی مو انجام میده

خانمایی با لبای باد کرده بوی مواد شیمیایی ناخنای کاشت شده...برا عرضه به دوست پسراشون کلا منظره جالبی نداره

تا عمر دارم پا تو محیط آرایشگاه نمیزارم اکثرا شده مکان فساد دقیق انرژی منفی زیاد داره مامانم برام اص ...

از در سالن که وارد میشی جهنمو حس میکنی بخدا

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
تا عمر دارم پا تو محیط آرایشگاه نمیزارم اکثرا شده مکان فساد دقیق انرژی منفی زیاد داره مامانم برام اص ...

اره دقیقا منم اصن خوشم نمیاد حتی چند تا شاخه بلدم اما نمی‌رم چونکه کثیف ترین آدما میان و میرن منم مامانم ابروهام برمیداره

دو ساله کاشت میزنم از این ب بعد مواد ضدعفونی کننده می‌برم میترسم ناخنکارم بدش بیاد

چرا بدش بیاد دیگه سلامتیته 

بعدشم میدونستی پشت سرهم سرطان ملانوما میگیری خطر داره نرو دیگه 

منم مدرک آرایشگری دارم اما حاضر نیستم پا تو آرایشگاه بذارم، جو مسمومی داره. خودم برا خودم و مامانم کوتاهی و اصلاح و رنگ و ... انجام میدم. 

متأسفانه انگار آرایشگاه شده مرکز فساد !

سال۸۶ که مدرک گرفتم بعضی از دخترای آرایشگاه رابطه های غیر اخلاقی داشتن و من میترسیدم سلام کنم بهشون مرضی بگیرم،😁

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟