2777
2789
عنوان

چقدر دنیا خراب شده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 14009 بازدید | 311 پست
تا عمر دارم پا تو محیط آرایشگاه نمیزارم اکثرا شده مکان فساد دقیق انرژی منفی زیاد داره مامانم برام اص ...

شاید الان ب ارایشگرها بر بخوره ولی واسم مهم نیست،۹۰درصد ارایشگرها طلاقی ان و اکثر بی بند بار و آرایشگاه ترویج بی بند باری

قبول دارید این جو و انرژی منفی به باشگاها ورزشی هم داره کشیده میشهکاش اینستا برچیده می‌شد از زندگی م ...

نه والا باشگاه سالهاس میرم هیچوقت اینطور انرژی منفی نگرفتم 

چون تو باشگاه هر کس سرش تو کار خودشه طرف واس سلامتی خودش میاد با کسی هم کار نداره 

این کثافت کاری ها هم توش نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قبول دارید این جو و انرژی منفی به باشگاها ورزشی هم داره کشیده میشهکاش اینستا برچیده می‌شد از زندگی م ...

من بخاطر یه موضوعی تقریبا یه ماهی اینستامو پاک کردم نداشتم باورت میشه انقدر تو حال و روحیم تاثیر مثبت داشت دوباره نمیدونم چی شد لعنتی رو نصبش کردم

اره دقیقا منم اصن خوشم نمیاد حتی چند تا شاخه بلدم اما نمی‌رم چونکه کثیف ترین آدما میان و میرن منم ما ...

من ۳ ماه ارایشکاه بودم هر کی میومد یه مشکلی داشت خداروشکر دیکه نررفتم 

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...

اون روز دکتر معروفه مینو محرز میگفت 24هزارنفرداخل ایران شناسایی کردیم ایدز دارن. گفت خیلی داره زیاد میشه .گفت باید از طریق رسانه اگاهشون کنیم ایدز چطوری ؟به چه طریقی منتقل میشه.

گفت اونایی که رابطه پرخطر دارن بیان ازمایش بدن هزینه هاش ودرمانشم رایگانه.

واقعا خیلی وضع خراب شده ..

اونا هم اکثرشون مطلقه هستن و دنبال رفیق بین مسافراشونیا شوهر دارن در کنارش دوس پسرخیلیاشون معتاد به ...

خدا به همه کمک کنه😔

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
آرایشگاه های ایران خیلی غیر بهداشتین اعتراض هم کنی مودبانه بهشون بر میخوره بابا بدن منه ...برس با خو ...

تا میتونی رعایت کنید شپش یا ساس  بیوفته تو لباس و زندگیتون بیچاره میشید از بین رفتنش فقط کار خداست

با اجازه اسی 

سلام عزیزان برید  داخل بازار وبرنامه ی میلی گلد وصل کنید وعضو بشیذ وقتی شماره تون میزنید پایین ش کدمعرف منو رو بزنید تا به هردومون پول بده وهمون موقعه میتونیم برداشت کنیم وقتی عضوشدید  برید داخل پروفایل اونجا که نوشته دعوت از دوستان  برید پایین یه کادری هس اونجا دوباره کد معرف منو بزنید تا به هردومون پوله بده وبنفع هردومونهاینم کد من  milli-6u7qi

اینم مجوزهای برنامه س معتبره نگاه کنید

https://milli.gold/main/license/

شاید الان ب ارایشگرها بر بخوره ولی واسم مهم نیست،۹۰درصد ارایشگرها طلاقی ان و اکثر بی بند بار و آرایش ...

همه شون افه چوسی و خدا نکنه به کوچکترین کارشون اعتراض کنی چنان پاچه ورمالیده هایی میشن . گِل بگیرن این اینستاگرام لعنتی رو که تمام زندگی ها رو گند کشید

خداروشکر که این تاپیک رو دیدم 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔