2777
2789
عنوان

چقدر دنیا خراب شده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 11876 بازدید | 310 پست
آره شمع عالیهمن اول بند میندازم بعد شمعاونجوری مو دیر تر در میاد همه کرک ها هم گرفته میشهشمع سکه ای ...

بند بلد نیستم عزیزم🥲🥲🫠🫠🫠

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
قبول دارید این جو و انرژی منفی به باشگاها ورزشی هم داره کشیده میشهکاش اینستا برچیده می‌شد از زندگی م ...

یه سری جاها اینجوریه 

آژانس بانوان هم همینه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشگاه های ایران خیلی غیر بهداشتین اعتراض هم کنی مودبانه بهشون بر میخوره بابا بدن منه ...برس با خودت می‌بری دماغشون آویزون میشه میگه وای من با برسم خودمون راحت ترم حالا برساشون پر چرک و مو😣

من دیگه نمیرم حالم بهم میخوره 

من ک سالی ۲ بار فقط میرم آرایشگاه اونم فقط واسه ابرو

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
کسایی که کاشت ناخن میکنن بیشتر در معرض ایدز هستن چون خیلی از ناخنکارا درست و حسابی ضد عفونی نمیکنن و ...

عای قلبم وایساد از این بعد رفتم ترمیم الکل میبزم

لایک نکنننننننن ستونممم نکن

یه سری جاها اینجوریه آژانس بانوان هم همینه

آژانس بانوان چرا؟

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
99 درصد سالن ها انرژی منفی دارن من سالنمو بعد ازدواج جمع کردم شما همین فردا بری یه سالن از در که وار ...

راست میگی؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

من فقط چند شب پیش نوبت اصلاح داشتم

از دوروز پیش وقت گرفتم 

شب قبلش زنگ زدن ک عزیزم میشه فردا نیای و ی روز دیگ بیای 

منم گفتم نه باید بیام اینا 

گفت باشه باهات هماهنگ میکنم 

دیگ زنگ هم نزد من فکر کردم اوکی شده رفتم دیدم گفت نوبتت کنسل شده دیگ چون کار دیگ داشتم بحث نکردم 

ولی قول دادم برای اصلاح دیگ پامو نزارم اونجا

آدم انقد بی مسولیت آخه ی خبر میدادی حداقل

آژانس بانوان چرا؟

اونا هم اکثرشون مطلقه هستن و دنبال رفیق بین مسافراشون

یا شوهر دارن در کنارش دوس پسر

خیلیاشون معتاد به شیشه

کلا توشون کم آدم سالم پیدا میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
99 درصد سالن ها انرژی منفی دارن من سالنمو بعد ازدواج جمع کردم شما همین فردا بری یه سالن از در که وار ...

منم چند ماهی تو یه سالن کهر میکردم تپش قلب میگرفتم میرفتم اونجا دیکه نرفتم

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
زنای بد افسار پاره کردند🫠

کلا یه سریا وجه بقیه رو هم خراب کردن

مردا فک میکنن همه زنا پا بده هستن🤢🤐