2777
2789
عنوان

چقدر دنیا خراب شده بیاید تعریف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 13989 بازدید | 311 پست
لیزری برو که اولا تماسی نباشه و سری شخصی داشته باشه (به خاطر خطر زگیل) ،زیر انداز رو تعویض کنن

اینکه بهداشت رو رعایت کنی خیلی خوبه مخصوصا قارچ و عفونت ولی بهت اطمینان میدم زگیل تناسلی با این چیزا منتقل نمیشه فقط از تماس پوست به پوسته

تا عمر دارم پا تو محیط آرایشگاه نمیزارم اکثرا شده مکان فساد دقیق انرژی منفی زیاد داره مامانم برام اص ...

خداروشکر من ی ارایشگاه میرم خانومه با اینکه جدا شده انقد خانومه میگ من دیک پسر و دخترم موقع ازدواجشونه همه فکرم ابنه اونا خوشبخت شن

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محلمون بالاشهر محسوب میشه و باشگاه نزدیک به محل زندگیم دخترایی که اونجا میان همه خوشتیپ و عملی اما ر ...

ول کن بابا بزار هر غلطی که میکنن بکنن اصل خود ماها هستیم که باید درست و پاک زندگی کنیم 

من زیاد آدم معتقدی نیستم ولی وقتی به جسم خودم نگاه میکنم با خودم میگم این جسم خیلی بی ارزشه آخرش قراره بره زیر خاک و نابود بشه 

آیا اصلا ارزشش رو داره که بعضیا با جسمشون هر کاری میکنن 

به نظرم باید دنبال قوی بودن روحمون باشیم مطمئنم که اینجور چیزای خوبم سراغمون میاد 

وگرنه درک تو سر هر نفهمی که میخواد خواری خودشو بندازه 

99 درصد سالن ها انرژی منفی دارن من سالنمو بعد ازدواج جمع کردم شما همین فردا بری یه سالن از در که وار ...

راست میگی 

منم رفتم اریشگاه 

سالن کاره گفت شوهرم فوت کرده گفتم ازدواج نمی کنید گفت نه وقتی سیقه و دوست پسر هست ازدواج چرا 😥 

خداروشکر من ی ارایشگاه میرم خانومه با اینکه جدا شده انقد خانومه میگ من دیک پسر و دخترم موقع ازدواجشو ...

امیدارم از این مدل آرایشگرای خوب و بافرهنگ زیاد شن

این خانمم خوشبخت باشه

اینکه بهداشت رو رعایت کنی خیلی خوبه مخصوصا قارچ و عفونت ولی بهت اطمینان میدم زگیل تناسلی با این چیزا ...

عزیزم من خودم کادر درمانم انتقال از طریق فومیت یعنی از طریق غیر تماس و وسیله زیاد مطرح نیست ولی در مورد لیزر تماسی و سونو واژینال و اپیلاسیون غیر اصولی امکان انتقال وجود داره 

(لیزر و سونو در صورتی که روکش وسیله تعویض نشه )

امیدارم از این مدل آرایشگرای خوب و بافرهنگ زیاد شناین خانمم خوشبخت باشه

اره

شوهرم وقتی دیدش تو خیابون من گفتم ارایشگرمه میگفت واقعا این ارایشگره اصلا بهش نمیاد

خیلی ساده هس

خود را کشتم و درمان خود کردم❤️‍🩹
منم خیلی وقته اینستا حذف کردم والا مضراتش بیشتر از مواهبش بود

من از اولش اینستا نصب نکردم😁

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

عزیزم ممکنه درراستای تخصصت ،ترکیب رنگ بدون دلکره روشن بهم بگی موهام مشکیه 🙂

ببین بدون دکلره واقعا رنگ روشن دلخواهت بدست نمیاد به خصوص اگر مو رنگ پذیری خوبی نداشته باشه.

اما میتونی از به جای دکلره، بی رنگ کننده سه صفر با اکسیدان شماره ۳ استفاده کنی ضررش کمتره و مثلا برا رنگ دودی زیتونی رنگ زیتونی و دودی پایه ۸ و واریاسیون دودی، بنفش، سبز، نقره ای رو با اکسیدان شماره ۲ مخلوط کنی و به موها بزنی، مخلوطت نباید سفت باشه طوری باشه که وقتی کاسه رنگ رو شیب میکنی رنگ حرکت کنه. بعدش هم بهتر از شامپوی مخصوص موهای رنگ شده استفاده کنید

البته عزیزم من مدرکم برا سال ۸۶ هست و بعدش جایی کار نکردم بهتره بیشتر تحقیق کنید . 

دلیل برای باحجاب بودن زیاده اما با افتخار حجابم رو برای امنیت روح و روان همجنس های خودم و به حکم انسانیت رعایت میکنم... تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامند نهند آدمی!ألم یعلم بأن الله یری... آیا فکر میکنید خدا نمیبیند؟؟؟ 
ببین بدون دکلره واقعا رنگ روشن دلخواهت بدست نمیاد به خصوص اگر مو رنگ پذیری خوبی نداشته باشه.اما میتو ...

ممنون که وقت گذاشتی وتوضیح دادی دوست مهربونم🌹🙏🫂

حالا میرم ببینم خودفروشنده میتونه راهنمایی کنه شاید دکوکرم گرفتم قبل ازرنگ گذاشتم به کله م 😁بازم ممنون که تایپ کردی گلم❤️

ممنون که وقت گذاشتی وتوضیح دادی دوست مهربونم🌹🙏🫂حالا میرم ببینم خودفروشنده میتونه راهنمایی کنه شای ...

سلام موهاتونو تکنیک بالیاژ یا آمبره کنید زمینش مشکی بمونه بامواد دکلره خوب خیلی بهتره

راست میگی؟؟؟

والا چرا شوخی کنم یا دروغ بگم که

خودم ارایشگرم 

سالن هم زدم بعدا عزیزم

ولی جمعش کردم

درامدش کلانه ولی خب همیشه نمیتونی نظارت کنی کی میاد چکارست و ...

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم