2777
2789
عنوان

دور و برتون پسر دانشجو پزشکی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 511 بازدید | 47 پست
دندون میخونه میگه بعد طرحم میخوام مطب بزنم ولی من نمیدونم پول همون مطب رو از کجا میخواد بیاره

خوب ببین وقتی فارغ التحصیل شه و نمیدونم دندون طرح داره یانه همون اول کار که مجوز تو یه شهر بزرگ رو بهش نمیدن می فرستند شهر های کوچیک الان من یه دندون پزشک سراغ دارم تو شهر ماس شهرمون حدود ۱۱ هزار جمعیت داره فقط همین یه دندون پزشک هم هس جوون هم هس پول پارو می کنه بالاخره کسی که پزشکی می خونه جنم کار کردن هم داره استعدادش رو هم داره من حتی دانشجوهای دندون دانشگاه آزاد رو دیدم که تو کارشون خیلی موفق بودن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه ترس من شاید جنم نداره فقط این اینجوریه با الانش میتونم کنار بیام ولی میترسم در آینده هم همین باش ...

جنم نداشت اینهمه سختی درس رو تحمل نمیکرد

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏