2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس داری بدتره‌هاااا. الانم ۱۳ امه

آخه همیشه چند روز زودتر میشدم........................الان از شنبه منتظرشم......نیومده

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
منتظر باشی نمیاد. ش و ر ت نو بپوشی میاد😂

چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟باید برم چکاپ.............آقا من فردا میرم شو رت برند میخرم اصلا

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  
چی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟باید برم چکاپ.............آقا من فردا میرم شو رت برند میخرم اصلا

سبک زندگیت باید سالم باشه. تغذیه سالم  زندگی بدون استرس خواب کافی و مناسب. مثلا دیگه ۱۱بخواب صبح هم ۷بیدار شو. ورزش کن و شاد باش. صبرکن اگر تا یک هفته نشدی برو

سبک زندگیت باید سالم باشه. تغذیه سالم زندگی بدون استرس خواب کافی و مناسب. مثلا دیگه ۱۱بخواب صبح هم ...

یکفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشگاه میرم...........شبکارم نمیتونم زود بخابم...........استرس هم نداشتم این چند وقته ...........نه قبلش هم همش میگفتم خیلی وقته چکاپ ندادم.............حالا واجب شد بدم

یکفته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باشگاه میرم...........شبکارم نمیتونم زود بخابم...........استرس هم نداشتم این چند وقت ...

تازه یک هفته هم عقب افتادن به حساب نمیاد ولی چون نگرانی گفتم برو. حالا که شب‌کاری حداقل ۸-۷ساعتو بخواب

تازه یک هفته هم عقب افتادن به حساب نمیاد ولی چون نگرانی گفتم برو. حالا که شب‌کاری حداقل ۸-۷ساعتو بخو ...

واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟آخه من محال بود عقب بندازم.....................سه سال پیشم یک میلیون دادم یه چکاپ کامل.......دکتر گفت سالمی

صبر کن باباجان استرس نداشته باش

آخه سنمم بالای 35...نمیدونم.......کلا استرس دارم ...........چی بگم خاهر

آهان نگران یائسگی هستی؟زوده بابا

آره ....الان فقط فکرم به اون میره.......3 سال پیش دکتر بهم گفت تا یائسگی خیلی زمان داری..................دیگه نمیدونم خیلی یعنی چند سال؟؟؟؟؟؟؟؟؟