2777
2789
عنوان

مامانایی ک بچه هاتون خیلی گریه میکنه میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست
تو حتما آستانه تحمل بالایی داری مگه میشه وقتی آدم رد داده قربون صدقشون بره

در مورد تحمل گریه بچه تنها کسی که میتونه نظر بده کسیه که تجربش کرده باشه بقیش شعار هست و جمله کتابی ، گریه ی غیر عادی بچه با نق و گریه معمولی فرق میکنه اصلا روان آدمو به هم میریزه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد تحمل گریه بچه تنها کسی که میتونه نظر بده کسیه که تجربش کرده باشه بقیش شعار هست و جمله کتابی ...

وای دقیقا من تو فامیل و دوست و آشنا معروف بودم به صبوری الان از دس گریه های این بچه یه پا روانی شدم

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

اون لحظه که گریه میکنن منم عصبی و ناراحت میشم ولی تحمل میکنم بعضی وقتا علت گریه رو پیدا میکنم بعضی وقتا هم غرمیزنم 

انشالله بچه هامون عاقبت بخیر بشن این روزها هم میگذره 

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
آره زندگی صبورم کردهو اینکه عاشق بچه ها هستم ❤

من صبور بودم خیلی زیاد ولی دیگه نیستم خدا حفظشون کنه برات 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

پسرمنم ۴ سالشه از وقتی دنیا اومد ۵ ماه که کلا شب و روز گریه بود  تا یک سال و نیم کولیکش ادامه داشت بعد لباس تن کردن گریه خوابوندنش مکافات بود مگه میخوابید هرروز صبح که بیدار میشه یک ساعت گریه  .منم فقط بعضی وقتها میگم خدایامنو ببر .۲سال و نیمش شد پسر دومم دنیا اومد الان یا این گریه میکنه یا اون یاهر دوتا😅😅

ولی خودمونیم الان صبورتر شدم دیرتر از کوره درمیرم 

پسر ۴ سالم هنوز سر پی پی گفتن مشکل داره یه وقتایی نمیگه .میاد دسشویی نمیشینه بشورمش چی بگم خواهر 

خداصبر بده 

انشالله سالم باشن بزرگ میشن بالاخره 

من از بعداز دومی موهام سفید شد

در مورد تحمل گریه بچه تنها کسی که میتونه نظر بده کسیه که تجربش کرده باشه بقیش شعار هست و جمله کتابی ...

دقیقا تجربه کردم که نظر دادم شوهرم میگه تو خیلی صبوری خوش بحالت 

فکرشو کن نمیتونم بچه هارو پیشش بزارم برم بازار اعصابش نمیکشه

اندازه نگه دار که  اندازه نکوست هم لایق دشمن است و هم لایق دوست
وای دقیقا من تو فامیل و دوست و آشنا معروف بودم به صبوری الان از دس گریه های این بچه یه پا روانی شدم

منم دقیقا همونجور بچه ها همه جا دورم جمع میشن و کلا کودک درونم در حال فورانه ولی پسر بزرگم جوری روانمو به هم زده بود که کوچیکه میخواست گریه کنه از همون کوچیکیاش گفتم گریه کنی اصلا جواب نمیدم و نمیشنوم خودش فهمیده اصلا گریه نمیکنه 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱